Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Alisson συμπάσχει με τον Loris Karius!

O Alisson συμπάσχει με τον Loris Karius!

Θέλει διακαώς τον Alisson η Liverpool.

O τερματοφύλακας της Roma, Alisson Becker,  παραδέχεται ότι αισθάνεται πολύ άσχημα για τον Loris Karius, μετά τα λάθη του τελευταίου στον τελικό του Champions League! Ο Karius ήταν φανερά απογοητευμένος καθώς με τη λήξη του αγώνα πλησίασε προς τη μεριά των οπαδών της Liverpool, ενώ αργότερα στο instagram δημοσίευσε μια απολογία για το πόσο μετανιωμένος νιώθει για τα μοιραία λάθη που έκανε.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Roma, αν και αρνήθηκε να σχολιάσει την πιθανή μεταγραφή του στη Liverpool, δεν δίστασε όμως να εκφράσει τη συμπάθεια του προς τον Karius, λέγοντας ότι : «Είμαι πολύ στεναχωρημένος γι’ αυτό που συνέβη στον τερματοφύλακα της Liverpool, τον Karius, στον τελικό του Champions League. Tον λυπάμαι πραγματικά».

Απομένει να δούμε πως ο Klopp θα απαντήσει στο δίλημμα που αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Karius, φαινόταν να έχει εκθρονίσει τον Simon Mignolet, από τη θέση του Νο1 αλλά η αποτυχία του στον τελικό του Champions League μπορεί να σημαίνει ότι η Liverpool θα κάνει την κίνηση της για Alisson!

Επιμέλεια : Φάνης Φλώρος

Μίλησε για τον Karius αλλά όχι τη Liverpool o Alisson
Μίλησε για τον Karius αλλά όχι τη Liverpool o Alisson

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com