Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι λόγοι που ο Fabinho επέλεξε τη Liverpool!

Οι λόγοι που ο Fabinho επέλεξε τη Liverpool!

O Faninho προβάρει τα κόκκινα!

Η Liverpool μόλις δύο μέρες μετά τον τελικό του Champions League ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή! Αυτή του Βραζιλιάνου Fabinho από την Monaco έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, το ποσό μπορεί να φτάσει στα 50 εκατομμύρια με τα μπόνους.

Ο Fabinho αν και αποτελούσε στόχο της Manchester United, καθώς και άλλων κορυφαίων συλλόγων, όπως η Paris-Saint-Germain και η Juventus. Από την 1 Ιουλίου θα αποτελεί παίκτη της Liverpool, μαζί με τον Naby Keita.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τη φετινή σεζόν είχε 45 συμμετοχές και 8 γκόλ με τη φανέλα της Monaco σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Πριγκιπάτου 230 φορές και σημείωσε 31 τέρματα. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας το 2017, υπό τις οδηγίες του Leonardo Jardim και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Rio Ave στη Βραζιλία και δόθηκε δανεικός στη Real Madrid, με την οποία αγωνίστηκε όμως μόλις για 14 λεπτά. Επίσης, έχει αγωνιστεί 4 φορές με τα χρώματα της εθνικής Βραζιλίας, αλλά δεν έχει φορέσει τη φανέλα της από το 2016 και δεν θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κατά την παρουσίασή του ο Fabinho δήλωσε : << Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Είναι κάτι που πάντα επιθυμούσα, μια πολύ μεγάλη ομάδα. Οι υποδομές του συλλόγου είναι εκπληκτικές.>>

<< Όταν ένας τόσο μεγάλος συλλόγος θέλει να σε εντάξει στο δυναμικό του, τότε δεν χρειάζεται να το σκεφτείς πολύ. >>

<< Θα προσπαθήσω να γράψω τη δική μου ιστορία στη Liverpool. Ελπίζω και σε προσωπικό επίπεδο, είμαι ικανός να κερδίσω τίτλους με τον σύλλογο. >>

<< Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ σαν παίκτης, να μάθω περισσότερα πράγματα και να γίνω μέλος της τεράστιας ιστορίας της ομάδας. >>

Ο Jürgen Klopp δεν έχασε καθόλου χρόνο και μετά την απόκτηση του Naby Keita από την Rb Leipzig ανακοίνωσε και την απόκτηση του Fabinho από την Monaco. Με αυτόν τον τρόπο κάλυψε το κενό που θα αφήσει ο Emre Can, ο οποίος θα ενταχθεί στη Juventus στις επόμενες μέρες, αλλά και απέκτησε δύο εξαιρετικούς παίκτες που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα στο χώρο του κέντρου.

Ο Fabinho με τα χρώματα της As Monaco
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com