Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προβάρει τα κόκκινα και κλείνει ο Fabinho!!

Προβάρει τα κόκκινα και κλείνει ο Fabinho!!

Παίκτης της Liverpool πρέπει να θεωρείται ο Fabinho! Από το πουθενά έχουμε μεταγραφή και πολύ σημαντική μάλιστα! Πρώτα τα γαλλικά μέσα έκαναν λόγο για πρόταση και συμφωνία της Liverpool με την AS Monaco για το Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο και πριν από λίγο υπήρξε ανταπόκριση και από τη Βρετανία!

Έγκριτοι και έγκυροι δημοσιογράφοι της Liverpool κάνουν λόγο για σχεδόν τελειώμενη υπόθεση ώστε να ντυθεί στα κόκκινα ο πρώτος στόχος του Jurgen Klopp για τη θέση του αμυντικού χαφ! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ποσό κυμαίνεται κάπου στα 45-50.000.000 ευρώ συν κάποια μπόνους, για ένα παίκτη ανεπιτυχώς προσπάθησαν να πάρουν τόσο η Manchester United πέρυσι (προτού στραφεί στο Matic) όσο και η Paris Saint Germain πέρυσι και φέτος! Σύμφωνα με τον David Maddock της Mirror ίσως και να ανακοινωθεί και αύριο!

Ο παίκτης είναι 24 χρονών, παίζει και δεξί μπακ ενώ συνιστά μία σπουδαία φυσική παρουσία στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Και μόνο που θα αποκτηθεί αμυντικός χαφ για πρώτη φορά μετά το Javier Mascherano συνιστά είδηση χαρμόσυνη και αν θέλετε τη γνώμη μας πρόκειται για μία ιδιαίτερα στοχευμένη επιλογή!

O Fabinho προβάρει τα κόκκινα!
O Fabinho προβάρει τα κόκκινα!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com