Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περήφανος για σένα…

Περήφανος για σένα…

Περήφανος για σένα...

Κείμενο αναγώστη μας: Δημήτρης Καρβουνιάρης

Ένα πανέμορφο και περιπετειώδες ταξίδι έλαβε τέλος το βράδυ του Σαββάτου στην Ουκρανία. Ένα παραμύθι με κακό τέλος για την ομάδα μας, κακό, περίεργο, διεστραμμένο και ποδοσφαιρικά άδικο. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στα συμβάντα αυτής της μοιραίας νύχτας καθώς όλοι ξέρουν τί συνέβη και πώς συνέβη. Δεν αξίζει καν να τονίσω και να υπενθυμίσω,σε όσους νομίζουν πως οι ίδιοι είναι αλάνθαστοι, πως τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και πως κανένας από εμάς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση αυτού του παιδιού. Αυτό στο οποίο θέλω να σταθώ είναι η μαχητικότητα αυτής της ομάδας, η ενότητα και γενικά το όλο πνεύμα που την διακατέχει.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα μας για το μακρινό ταξίδι που μας χάρισε, για το ποδόσφαιρο που έπαιξε και για τις ‘ μικρές’ μεγάλες στιγμές που μας έκαναν να ψιθυρίσουμε ή να φωνάξουμε: «ναι ρε Λίβερπουλ!» Μόνο θαυμασμός και δέος για τα τρεξίματα και τα τάκλιν του Ρόμπερτσον, του Λόβρεν και του Βαν Ντάικ ενώ το σκορ ήταν 3-1, μόνο θαυμασμός και δέος για την υπερπροσπάθεια του Μανέ που επιχείρησε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του ελλείψει του Σαλάχ, μόνο θαυμασμός και δέος για το ασταμάτητο τραγούδι των φιλάθλων παρά την πίκρα και την στεναχώρια, μόνο Λίβερπουλ, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος πως αυτή η ομάδα θα έχει συνέχεια και όπως ένας άλλος φίλος της ομάδας σε άλλο άρθρο έγραψε πως του χρόνου θα σηκώσουμε το πολυπόθητο πρωτάθλημα, έτσι κι εγώ πιστεύω με όλη μου την ψυχή σ’ αυτό, καθώς και σε μια ανάλογη πορεία στην Ευρώπη με την φετινή αλλά με καλύτερο τέλος!

Δεν έχουμε να φοβηθούμε ή να ζηλέψουμε κανέναν. Το ποδόφαιρό μας, οι αγώνες μας, δεν ήταν απλά παιχνίδια αλλά παραστάσεις κι αυτό εμένα μου λέει πολλά. Μοναδικό μελανό σημείο οι πολλοί τραυματισμοί που αποδυνάμωσαν το ρόστερ και η έλλειψη λύσεων από τον πάγκο, κάτι που πιστεύω πως του χρόνου θα διορθωθεί.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιούργκεν Κλοπ που απέδειξε πως ξέρει να διορθώνει τα λάθη του ( ανασταλτικό κομμάτι) και που τόλμησε να προχωρήσει πιο πέρα από την επαγγελματική του σχέση με την ομάδα και να γίνει κομμάτι της συμμετέχοντας στο καταπληκτικό βίντεο που σχετικά πρόσφατα ανέβηκε στο διαδίκτυο. Λίγοι προπονητές εώς κανένας θα έπρατταν ανάλογα.

Τα καλύτερα έρχονται αλλά κι αν δεν έρθουν πάλι ναι ρε Λίβερπουλ θα πω γιατί θα νιώθω ο εαυτός μου….YNWA!!!!

Περήφανος για σένα...
Περήφανος για σένα…
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com