Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον τραυματισμό του Salah και τον Karius

Ο Klopp για τον τραυματισμό του Salah και τον Karius

Η Liverpool γνώρισε την ήττα χθες σε ένα παιχνίδι που πήγε στραβά από το πρώτο ημίχρονο με τον τραυματισμό του κορυφαίου παίκτη της, Mohamed Salah. Έπειτα, τα λάθη του Loris Karius δεν επέτρεψαν στην ομάδα να επιστρέψει και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Δήλωσε για τον Mo: «Ο τραυματισμός του ήταν μια μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι. Ξέρω πως ότι κι αν πεις μετά την ήττα, ακούγεσαι σαν ένας κακός loser. Αλλά για μένα ήταν κάπως σκληρό επειδή φάνηκε σαν πάλη.»

Συνεχίζει: «Ήταν άσχημο για τον Mo, για μας και την Αίγυπτο. Αυτό είναι το μέρος του αθλήματος που δεν μου αρέσει, αλλά αυτά γίνονται. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν έπαιζε ακόμη. Όλοι είδαν ότι στο πρώτο μισάωρο ήμασταν οι αντίπαλοι που περίμεναν. Παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε 3-1 οπότε δεν νομίζω ότι σε 10 χρόνια θα μιλούν για αυτό. Οι άλλες καθοριστικές στιγμές ήταν τα γκολ. Ήταν αρκετά παράξενα.»

Για τον Karius σχολίασε: «Είπαμε λίγα πράγματα μετά το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο για αυτόν και πραγματικά τον νιώθω. Κανείς δεν το θέλει αυτό. Τα λάθη ήταν προφανή, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για αυτά. Τα ξέρει, τα ξέρω, όλοι τα ξέρετε. Τώρα χρειάζεται να το αντιμετωπίσει και αυτός και εμείς. Θα είμαστε κοντά του, δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό. Δεν ήταν η βραδιά του.»

O Klopp προσπαθεί να παρηγορήσει τον Salah με μια αγκαλιά, μετά τον τραυματισμό του.
O Klopp προσπαθεί να παρηγορήσει τον Salah με μια αγκαλιά, μετά τον τραυματισμό του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com