Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ronaldo : «Η Liverpool μου θυμίζει τη Real των προηγουμένων ετών»

Ronaldo : «Η Liverpool μου θυμίζει τη Real των προηγουμένων ετών»

Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη μάχη του Κιέβου, ο σταρ της βασίλισσας, Cristiano Ronaldo,  πραγματοποίησε δηλώσεις στη Marca, εγκωμιάζοντας την επιθετική αιχμή της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος δήλωσε πως ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας του Jurgen Klopp αλλά και η ταχύτητα των Mohamed Salah, Sadio Mane,Roberto Firmino , του θυμίζουν τη Ρεάλ των προηγουμένων ετών. Παρ’όλα αυτά, δε δίστασε να χαρακτηρίσει τους Μαδριλένους ως καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα, ενώ τόνισε πως κάθε τελικός είναι ξεχωριστός.

Όπως είναι φυσικό ο ηγέτης της ομάδας του Zinedine Zidane ρωτήθηκε και για την προσωπική του απόδοση στον αγώνα του Σαββάτου, η οποία αν μη τι άλλο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού. «Εκείνο που έχει σημασία για την ομάδα είναι να κερδίζουμε και όχι το ποιος βάζει τα γκολ. Θέλω όμως να είμαι καλά το Σάββατο και να βοηθήσω την ομάδα να γράψει ιστορία»

Κλείνοντας υποστήριξε πως ο ίδιος λατρεύει να αγωνίζεται σε επίπεδο Champions League, γιατί η ποιότητα της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλή και τα πάντα μπορούν να συμβούν .

Το μόνο βέβαιο για εμάς είναι πως περιμένουμε ένα ιδιαίτερα ανοιχτό, επιθετικό παιχνίδι, πλούσιο σε φάσεις και θέαμα.

Επιμέλεια : Πάνος Κορομηλάς

Ο Ronaldo μίλησε με καλά λόγια για την επίθεση της Liverpool
Ο Ronaldo μίλησε με καλά λόγια για την επίθεση της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com