Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Zidane: «Θα δώσει τα πάντα η Liverpool για να κερδίσει»

Zidane: «Θα δώσει τα πάντα η Liverpool για να κερδίσει»

Συνεχίζει να κάνει δηλώσεις ο Zinedine Zidane ενόψει του τελικού του Champions League το Σάββατο με τη Liverpool. Ο Γάλλος τεχνικός της Real Madrid θεωρεί πως οι Reds θα δώσουν τα πάντα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.

Είπε ο «Zizou»: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τους αντιπάλους αλλά εμείς πάντα έχουμε την επιθυμία και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Είμαστε στον τρίτο τελικό και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι ιστορικό, δηλαδή να τον κερδίσουμε 3 συνεχόμενες φορές. Δεν μπορείτε να πείτε ότι η Liverpool το θέλει περισσότερο γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει.»

Συμπληρώνει: «Κανείς δεν θα μας πάρει το πάθος. Είμαστε η Real Madrid. Πάντα θέλουμε περισσότερα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα πάρουμε. Είναι ένα παιχνίδι σε ουδέτερο έδαφος και είμαστε έτοιμοι για αυτό. Η εμπειρία μας δεν μετρά, αν και σίγουρα έχουμε περισσότερη. Πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε.»

Καταλήγει με το εξής: «Είναι ο τελικός. Η Liverpool δεν έχει παίξει πολλούς από αυτούς, αλλά θα δώσει τα πάντα για αυτόν και το ξέρουμε.»

Θα δώσει τα πάντα η Liverpool, σύμφωνα με τον Zidane.
Θα δώσει τα πάντα η Liverpool, σύμφωνα με τον Zidane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com