Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε στις φήμες για Klopp ο Sturridge!

Απάντησε στις φήμες για Klopp ο Sturridge!

Αβέβαιο το μέλλον του Sturridge στη Liverpool.

Από τον καιρό που αγωνιζόταν ακόμη στη Liverpool ο Daniel Sturridge είχαν αναπτυχθεί αρκετές φημολογίες, που έκαναν λόγο για κακές σχέσεις του Άγγλου στράικερ με τον Γερμανό τεχνικό.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Daniel με ένα tweet του έδωσε την απάντησή του σε αυτές τις φήμες.

Τραυματίστηκε ο Sturridge.
Ο Danny με την φανέλα της West Bromwich

Συγκεκριμένα ο Sturridge ανέφερε, ότι επικοινώνησε με τον Γερμανό τεχνικό και τον Michael Edwards, για να ευχηθεί καλή επιτυχία ενόψει τελικού. Επίσης είχε ξεχωριστή επικοινωνία με τους συμπαικτές  και φίλους του, για να τους στείλει τις ευχές του για τον τελικό του Κιέβου με την Real Madrid.

Ο Sturridge αποχώρησε απο τον σύλλογο του Merseyside κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ως δανεικός για την West Brom, με την οποία αγωνίστηκε σε 5 αγώνες, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Ο Sturridge στην φετινή χρονιά με τα χρώματα της Liverpool είχε 19 συμμετοχές, με τις 5 μάλιστα να είναι στο Champions League, όπου σκόραρε και ένα γκόλ στη νίκη απέναντι στη Maribor στο Anfield με 3-0.

Η Liverpool απέκτησε τον 28χρονο πλέον Άγγλο επιθετικό από την Chelsea το 2013 έναντι 13 εκατομμυρίων λιρών. Ήταν μάλιστα από τους πρωταγωνιστές στην πορεία της σεζόν 2013-14, όπου οι Reds έφτασαν μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου.

4 χρόνια αργότερα ο ίδιος δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, καθώς προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός για το δεύτερο μισό της σεζόν 2017-18, για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Μετά όμως το απογοητευτικό του πέρασμα από την West Brom, με την οποία τον περισσότερο καιρό ήταν τραυματίας το μέλλον του στο Anfield συνεχίζει να είναι αβέβαιο. Η πιθανότερη λύση είναι να φύγει από την Liverpool το καλοκαίρι.

Το σημαντικό όμως είναι, ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις του με την ομάδα και τον Γερμάνο τεχνικό. Το red or dead που συμπεριέλαβε στο tweet του έδειξε ξεκάθαρα ποιόν θα υποστηρίζει το βράδυ του Σαββάτου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com