Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Andrew Robertson : Η συνέντευξη της ζωής του

Andrew Robertson : Η συνέντευξη της ζωής του

Θα βοηθήσει πολύ το φιλικό με την Torino,δήλωσε ο Andy Robertson.

Ο Σκωτσέζος αριστερός οπισθοφύλακας της Liverpool ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League το Σάββατο απέναντι στην Real Madrid παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στον Paul Joyce για τη φετινή χρονιά και για τη δική του όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία.

Η Liverpool αγόρασε τον Andrew από την υποβιβασμένη Hull τον περασμένο Ιούλιο, έναντι μόλις 8 εκατομμυρίων λιρών, ένα ποσό που τελικά αποδείχθηκε πολύ μικρό τελικά για όσα κατάφερε να πετύχει στον πρώτο του μόλις χρόνο στο Anfield ο Robertson.

Η όμορφη ιστορία όμως, του Robertson ξεκινάει 6 χρόνια πίσω, όταν σύμφωνα με ένα tweet του δεν είχε καθόλου χρήματα και χρειαζόταν επειγόντως μια δουλειά. Ήταν ο καιρός που αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία της Σκωτίας με την Queens Park το 2012. Το 2018 τον βρίσκει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Cristiano Ronaldo και τον Gareth Bale, για να γίνει εκείνος ο πρωταθλητής της Ευρώπης, εκθρονίζοντας παράλληλα τους κατόχους του τίτλου επί δύο συναπτά έτη.

Η φετινή του χρονιά, όμως δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, με τον Alberto Moreno να έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του και να πραγματοποιεί μάλιστα και καλές εμφανίσεις, τα πράγματα για τον Andrew έμοιαζαν εξαιρετικά δύσκολα, ο οποίος δεν κατάφερνε ούτε να μπει στην αποστολή. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον Paul Joyce ήταν αναγκασμένος να περνάει όλα του τα Σάββατα στο Melwood δουλεύοντας και τελικά μένοντας ξανά εκτός, μη μπορώντας να εξηγήσει στην οικογένειά του τους λόγους, που βλέπει τους αγώνες από την κερκίδα μαζί τους, αντί να αγωνίζεται μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Μέχρι τον Δεκέμβρη είχε κουραστεί και ο ίδιος, όπως ανέφερε να απαντάει στις ερωτήσεις των συγγενικών του προσώπων σχετικά με τους λόγους, για τους οποίους δεν αγωνίζεται και αν είναι τραυματίας. Ο ίδιος ο Andrew,είπε ότι << το μοναδικό μπορούσε να απαντήσει ήταν ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα απλά πρέπει να περιμένει την ευκαιρία του καθώς, ο Jurgen Klopp δεν ήταν δυνατόν να χωρέσει δύο αριστερά μπακ στην αποστολή.

Ο Andrew ανέφερε << Στον λίγο χρόνο που πέρναγα στα social media είχα διαβάσει διάφορες απόψεις, όπως ότι δεν ήταν επιλογή του ίδιου του Jurgen καιδεν ήταν ακόμη έτοιμος για ένα τόσο μεγάλο βήμα>>. Τότε άρχισε και ο ίδιος να αμφιβάλλει για τον εαυτό και σκεφτόταν ότι ίσως ήταν νωρίς για ένα τόσο μεγάλο βήμα στην καριέρα του και θα έπρεπε να δεχθεί μια από τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε.

O Andrew συνέχισε λέγοντας <<Σε όλες τις δύσκολες περιόδους της ζωής μου είχα την υποστήριξη της οικογένειας μου και των κοντινών μου ανθρώπων. << Από τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου στα 18 χρόνια, μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν 2017-18, που δεν αγωνιζόμουν. Έπρεπε να φτάσει ο Δεκέμβρης και ο τραυματισμός του Moreno με την Spartak Moscow για το Champions League, για να ανταμειφθούν οι κόποι του.

O Robertson έχει κερδίσει τους πάντες κατά τους τελευταίους μήνες του στο Anfield
Έτοιμος να ζήσει το δικό του όνειρο στο Κίεβο ο Robertson

Οι τελευταίοι του 6 μήνες στο Anfield είναι ονειρεμένοι και ειδικά μετά το μήνυμα που του έστειλε ο Kenny Dalglish μετά τη νίκη επί της Manchester City για το πρωτάθλημα, όπου Andrew πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. O King χαρακτηριστικά ανέφερε << εξαιρετική εμφάνιση, εξαιρετικό αποτέλεσμα>>

Πλέον ο Andrew έχει στραμμένη την προσοχή του στο Κίεβο, όπως όλοι μας και ελπίζει σε μια νέα καλή εμφάνιση απέναντι στη Real Madrid και γιατί όχι μια ακόμη ασίστ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com