Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θέλουμε να παίξουμε και να κερδίσουμε»

Klopp: «Θέλουμε να παίξουμε και να κερδίσουμε»

O Jürgen Klopp μίλησε για τον τελικό του Champions League με την Real Madrid, το γεγονός ότι η ισπανική ομάδα έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στην διοργάνωση και πως η Liverpool θα παίξει για να κερδίσει.

Ο Γερμανός δήλωσε: «Υπάρχουν τρεις κυρίαρχοι σύλλογοι τα τελευταία χρόνια στο Champions League: η Real Madrid, η Barcelona και η Bayern Munich. Είμαστε στον τελικό με μια από αυτές, οπότε ποιο θεωρείται ως φαβορί; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κατάσταση, δεν είναι πως θέλω να είμαστε αουτσάιντερ, γιατί δεν αισθάνομαι έτσι. Αλλά είναι φαβορί, ξέρουν τα πάντα, θα μπορούσαν να γράψουν το σενάριο για τον τελικό επειδή έχουν την εμπειρία των 4 φορών στα τελευταία 5 χρόνια.»

Συνεχίζει λέγοντας: «Θέλουμε να παίξουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος, θα είναι μια δοκιμασία: είναι ισχυρότερη η επιθυμία να κερδίσεις το τρόπαιο για τρίτη συνεχόμενη φορά ή το πρώτο σου μετά από μερικά χρόνια; Η Real έχει την ίδια ενδεκάδα, με πολλούς παίκτες της να έχουν παίξει δύο τελικούς, πράγμα σπάνιο. Θα θελήσει να το κάνει και πάλι.»

O Γερμανός θεωρεί πως θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι στον τελικό του Champions League.
O Γερμανός θεωρεί πως θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι στον τελικό του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com