Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στέλνουν ξανά Dembele οι Ισπανοί!

Στέλνουν ξανά Dembele οι Ισπανοί!

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που εμπλέκει την Λίβερπουλ με την περίπτωση του Γάλλου άσου της Μπαρτσελόνα Ousmane Dembele.
Μπορεί η σεζόν για την Λίβερπουλ να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, καθώς έχει μπροστά της την μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων ετών, τον τελικο του Champions League, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη ξεκινήσει.
Οι Καταλανοί ξόδεψαν 115 εκατομμύρια ευρώ τον περασμένο Αύγουστο, για να τον αποκτήσουν απο την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ποσό ρεκόρ για τον σύλλογο μέχρι την μεταγραφή του Κουτίνιο.
Ο Dembele όμως δεν κατάφερε να κέρδισει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε και να αποδόσει τα ανάμενομενα. Σημαντικό ρόλο βέβαια σε αυτό έπαιξαν και οι τραυματισμοί του, που τον άφησαν πίσω σε ρυθμό και δεν τον άφησαν να προσαρμοστεί.
Εδώ έρχεται η Λίβερπουλ, η οποία σύμφωνα με τον έγκυρο Guillem Balagué μπορεί να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Γάλλο για ένα χρόνο. Με την κίνηση αυτή ο Ousmane  μπορεί να αποκτήσει εμπειρίες και να γυρίσει στο Camp Nou, όπου υπολογίζεται κανονικά για τα επόμενα χρόνια, εφόσον μόνο δανείζεται και σε καμία περίπτωση δεν πωλείται.
Βέβαια ο Balagué αναφέρε στο Sky sports ότι και να ήταν προς πώληση ο παίκτης θα ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεθεί κάποιος να πληρώσει τα 100 εκατομμύρια που ενδεχομένως να ζήταγαν οι Ισπανοί, μετά τη σεζόν που έκανε.
Επιμέλεια : Δημήτρης Τσικλητάρης
Ο Dembele έχει γινει αντικείμενο διάφορων σεναρίων εσχάτως
Ο Dembele έχει γινει αντικείμενο διάφορων σεναρίων εσχάτως
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com