Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρότεινε τον Dembele στη Liverpool η Barcelona;

Πρότεινε τον Dembele στη Liverpool η Barcelona;

Μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στην Chelsea, o Jurgen Klopp είχε αστειευτεί με το όνομα του Ousmane Dembele της Barcelona κατόπιν ερώτησης δημοσιογράφου και αρκετοί βιάστηκαν να εκλάβουν το χιούμορ του ως ανακοίνωση ενδιαφέροντος.

Oι Ισπανοί από μεριάς τους, συνεχίζουν το θέμα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός RAC1 της Ισπανίας μετέδωσε πως οι Blaugrana έρχονται σε επαφή με μεγάλες ευρωπαικές ομάδες που μπορούν να καλύψουν οικονομικά τις απαιτήσεις τους και τους προτείνουν το Γάλλο εξτρέμ είτε ως δανεικό με υποχρεωτική οψιόν μετά από 12 μήνες είτε προς πώληση. Μεταξύ των ομάδων αυτών και η Liverpool σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες (;)

Ο Dembele μπορεί να μην είχε πολύ καλή σεζόν, η οποία δυσκόλεψε λ΄γω σοβαρού μυικού τραυματισμού που επέφερε πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα,  ωστόσο δεν παύει να είναι ένας παίκτης που κόστισε  135.000.000 στην ομάδα της Καταλονίας και είναι ακόμη πολύ μικρός σε ηλικία και όπως ανακοινώθηκε χθες είναι και στην 23αδα της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν αποκλείουμε , λοιπόν, όλα αυτά περί απεγνωσμένης προσπάθειας να αποχωρήσει είναι αποκυήματα της φαντασίας των Ισπανών. Οπότε κρατάμε πολύ μικρό καλάθι.

Οι Ισπανοί πλάθουν πολλά σενάρια για το μέλλον του Ousmane Dembele
Οι Ισπανοί πλάθουν πολλά σενάρια για το μέλλον του Ousmane Dembele
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com