Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arnold: «Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι στην Εθνική Αγγλίας»

Arnold: «Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι στην Εθνική Αγγλίας»

Tι βραδιά η χθεσινή για τον ΤΑΑ

O Trent Alexander-Arnold μιλάει για την εξαιρετική ευκαιρία που του δίνεται να εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ο 19χρονος δήλωσε: «Με τιμά, είμαι ενθουσιασμένος και αισθάνομαι πολύ περήφανος. Ήταν μια απίστευτη στιγμή, το να μάθω δηλαδή ότι θα πάω  στο Παγκόσμιο Κύπελλο ειδικά σε αυτή την ηλικία. Είναι πιθανότατα το «κερασάκι στην τούρτα» μετά από μία καλή σεζόν για μένα. Το έμαθα το πρωί πριν έρθουμε στην Marbella. Μου το είπε ο Jürgen Klopp όταν ανεβαίναμε στο αεροπλάνο. Με ρώτησε αν ξέρω κάτι για την ομάδα και του είπα όχι. Μου είπε αν έχω κανονίσει κάτι όταν θα παίζεται το Παγκόσμιο Κύπελλο και του είπα ότι δεν έχω προγραμματίσει κάτι.»

«Είπε ωραία, γιατί είσαι στην αποστολή!» συνέχισε το δεξί μπακ. «Ήταν όμορφο που άφησαν τον Klopp να μου το πει. Όλα τα παιδιά μου έδωσαν συγχαρητήρια. Είναι ωραίο να αναγνωρίζεσαι από τους συμπαίκτες σου. Δεν θα γινόταν αν δεν είχα κι αυτούς οπότε τους ευχαριστώ, όπως και τον προπονητή και όλους τους άλλους που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένεια μου που με βοήθησε να φτάσω τόσο μακριά.»

O Trent Alexander-Arnold μιλά για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
O Trent Alexander-Arnold μιλά για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com