Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι τρελή η πορεία μας στο Champions League»

Klopp: «Είναι τρελή η πορεία μας στο Champions League»

Ο Jürgen Klopp και η ομάδα του οδήγησαν την Liverpool στον τελικό του Champions League, έχοντας κάνει μια τρελή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο ίδιος ο Γερμανός δηλώνει: «Ειλικρινά πρέπει να σας πω ότι ήμασταν λίγο έκπληκτοι όταν κερδίσαμε 5-0 την Porto, επειδή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν εντυπωσιακό, εγώ ο ίδιος εξεπλάγην για να είμαι ειλικρινής. Μετά αντιμετωπίσαμε την Manchester City, μια αντίπαλο που δεν θέλαμε, όχι μόνο επειδή είναι δυνατή αλλά επίσης για 30′ στο παιχνίδι, είχες την εντύπωση ότι δεν γινόταν αγώνας για το Champions League πια. Αλλά αυτό ήταν ποδόσφαιρο υψίστης ποιότητας.»

Συνεχίζει: «Κερδίσαμε με τέτοιον τρόπο που φαίνεται κάπως απίστευτος και τρελός. Ήρθαμε 3-0 εντός έδρας με την City, αλλά το δεύτερο παιχνίδι ήταν δύσκολο. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ ακριβώς στην έναρξη του παιχνιδιού, αλλά δείξαμε τη δύναμη μας και την ικανότητα μας να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν εξωπραγματικό. Και μετά ήρθαν τα παιχνίδια με την Roma. Τα δύο outsiders ήταν στα ημιτελικά. Καταφέραμε να σκοράρουμε 5 γκολ στο πρώτο παιχνίδι, αριθμός που είναι απλά τρελός.»

Προσθέτει ο τεχνικός της Liverpool: «Έχουμε σκοράρει 7 γκολ δύο φορές και 5 άλλες δύο. Είναι πραγματικά τρελό γιατί δεν είμαστε Barcelona ή Real Madrid ή Bayern Munich. Δεν είμαστε κανείς άλλος. Είμαστε η Liverpool, προσπαθώντας να γίνουμε μια πραγματικά καλή ομάδα και το να κάνουμε τέτοιου υψηλού επιπέδου εμφανίσεις είναι πολύ καλό. Για να συνοψίσω, ήταν μια τρελή διαδρομή, αλλά αξίζαμε τη θέση μας στο Champions League.»

Τρελή χαρακτήρισε ο Klopp την πορεία της Liverpool στο Champions League.
Τρελή χαρακτήρισε ο Klopp την πορεία της Liverpool στο Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com