Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απίστευτη χειρονομία του Chamberlain!

Η απίστευτη χειρονομία του Chamberlain!

Ο Chamberlain έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τη Liverpool

Ο Oxlaide Chamberlain δυστυχώς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό του UEFA Champions League καθώς αναρρώνει από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού με τη Roma.

Το όνειρο του να παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι έσβησε δυστυχώς ωστόσο ο Chambo φροντίζει ώστε να ζήσουν άλλοι το όνειρο του τελικού. Ο Kopite Joe Jaggar έχει ένα τετράχρονο γιο ,τον Bobbi, με τον οποίο παρακολουθεί μαζί τα παιχνίδια της Liverpool. Εκεί που θα έπρεπε να του ανακοινώσει πως μάλλον δυστυχώς δεν θα δουν το παιχνίδι τoυ τελικού ήρθε ως από μηχανής θεός ο Άγγλος μέσος, ο οποίος γνώρισε τον μικρό αλλά και τον μπαμπά στον επαναληπτικό προημιτελικό με τη Manchester City.

O Chamberlain τότε είχε αγκαλιάσει τον μικρό  Bobbi, κράτησε επαφή με την οικογένεια μέσω instagram και την ενημέρωσε πως έχει για εκείνους δύο εισιτήρια για τον τελικό! «Ήταν μία απίστευτη χειρονομία και δεν ντρέπομαι να πω πως όταν ήρθε το μήνυμα την Παρασκευή το βράδυ έκλαιγα.  Έμεινα άφωνος.  Δεν μπορούσα να το πιστέψω.  Ο Bobbi είναι τρελός με τη Liverpool και μετά τα ματς με Porto, City και Roma ήθελε απεγνωσμένα να πάει στο Κίεβο. Θα είναι το πρώτο του ευρωπαικό παιχνίδι εκτός Αγγλίας»  είπε ο πατέρας του μικρού Joe. Και κάπως έτσι τρελά όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

Ο Chamberlain με το μικρό Bobbi
Ο Chamberlain με το μικρό Bobbi

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com