Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent : «Θαυμάζω τον CR7 αλλά θέλω να τον σταματήσω»

Trent : «Θαυμάζω τον CR7 αλλά θέλω να τον σταματήσω»

Ο Trent Alexander Arnold ήταν έφηβος όταν ο Cristiano Ronaldo καθήλωνε με τα κατορθώματά του με τη Manchester United το αγγλικό ποδόσφαιρο . O νεαρός αμυντικός της Liverpool δηλώνει θαυμαστής του Πορτογάλου αλλά να που η μοίρα τους φέρνει αντιμέτωπους για το «ιερό δισκοπότηρο» του ευρωπαικού ποδοσφαίρου.

Ο ΤΑΑ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας της ενδεκάδας του Jurgen Klopp στο Κίεβο και θα πρέπει μεταξύ άλλων να σταματήσει και ένα από τα είδωλά του.

«Θα είναι τιμή να είμαι αντίπαλος του Ronaldo, ενός από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών.  Τον ξέρεις καλά επειδή όπως και τον Messi τους παρακολουθείς στο Youtube όταν μεγαλώνεις.  Αλλά πρέπει να τον αντιμετωπίσεις τώρα και να εστιάσεις στις αδυναμίες και τα προτερήματά του μέσα στο παιχνίδι.  Ήμουν θαυμαστής του αλλά όταν έπαιζε για τη Manchester United όχι. Πρέπει να παραδεχτεί κάποιος πως είναι απίστευτος παίκτης και κάνει εξαιρετικά πράγματα.  Οι αριθμοί που κάνει είναι απίστευτοι. Στις 26 Μαίου όμως πρέπει να τον σταματήσουμε και εκείνον και τη Real Madrid.  Με όποιον παίκτη όμως της Real και να παίξουμε θα είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο γιατί αυτή είναι η φύση της ομάδας τους» δήλωσε ο μικρός, ο οποίος θα πρέπει να είναι στο πικ της φόρμας του για να τα καταφέρει.

Ultimate challenge o CR7 για τον Trent Alexander Arnold
Ultimate challenge o CR7 για τον Trent Alexander Arnold
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com