Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για τον Arnold»

Milner: «Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για τον Arnold»

Τα καλύτερα έχει να πει ο έμπειρος μέσος της Liverpool, James Milner, για τον νεαρό Trent Alexander-Arnold.

Δήλωσε: «Είναι κορυφαίος και εντός και εκτός γηπέδου. Οι εμφανίσεις του δεν περνάνε απαρατήρητες: τόσο νέος παίκτης, με αυτοπεποίθηση, καλός με την μπάλα και καλός επιθετικά. Ίσως έχει εκπλήξει λίγο αμυντικά, γιατί είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Έχει περάσει κάποια τεστ, ειδικά με την Manchester City που έκαναν πολλές διαγώνιες μπαλιές στη μεριά του. Αντεπεξήλθε σε εξαιρετικό βαθμό. Το να είναι τόσο ολοκληρωμένος σαν παίκτης σε τέτοια μικρή ηλικία, τον κάνει ακόμη πιο φανταστικό και το καλύτερο είναι ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Λόγω της συμπεριφοράς του και εκτός γηπέδου, πραγματικά δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα.»

Προσθέτει λέγοντας: «Έχει περισσότερες ικανότητες από μένα στην ηλικία του! Όλοι οι νέοι της ομάδας ωθούν ο ένας τον άλλον. Ο Trent είναι καλός φίλος με τον Ben Woodburn και οι δύο τους έχουν εξαιρετική συμπεριφορά. Είναι άλλο πράγμα να έχεις ικανότητα να μπορείς να κάνεις κάτι και άλλο να θες να μάθεις και να φροντίζεις τον εαυτό σου. Βέβαια, τώρα με τα media έχει πιο πολλή πίεση πάνω του, αλλά το διαχειρίζεται πολύ καλά, λόγω της πολύ καλής ανατροφής του. Φαίνεται από την συνεργασία του με την Ακαδημία αλλά και από την διαχείριση της επιτυχίας του μέχρι στιγμής.»

Το No.7 της ομάδας καταλήγει δηλώνοντας: «Ας ελπίσουμε πως μπορούμε να έχουμε μια επιτυχημένη ομάδα για να τελειώσουμε όπως πρέπει την καλή του σεζόν.»

Για τον Arnold έκανε λόγο ο Milner.
Για τον Arnold έκανε λόγο ο Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com