Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Νικάμε στον τελικό και μας θυμούνται για 500 χρόνια»

Klopp : «Νικάμε στον τελικό και μας θυμούνται για 500 χρόνια»

Ο Jurgen Klopp ξέρει πως η φετινή σεζόν μπορεί να τελειώσει ονειρικά για τη Liverpool. Αύριο για αρχή μπορεί να σφραγίσει την έξοδό της στο Champions League για δύο συνεχόμενα χρόνια μετά από πολλές σεζόν αν εξασφαλίσει έναν πόντο απέναντι στη Brighton (σε περίπτωση πάντα που η Chelsea κερδίσει στο Newcastle).

Έπειτα, έρχεται ο τελικός με τη Real και η ομάδα του έχει την ευκαιρία να γράψει το όνομά της στο πάνθεον των ηρώων αν κερδίσει τη μοναδική ομάδα που πέτυχε δύο σερί κατακτήσεις από τότε που ξέρουμε τη διοργάνωση ως Champions League.

«Αυτό είναι αυτό για το οποίο δουλεύουμε και θέλουμε.  Το να είμαστε στο Champions League και την επόμενη σεζόν ήταν πρώτος στόχος εξαρχής .  Αν κάποιος μου έλεγε στην αρχή της χρονιάς πως τελευταία αγωνιστική θα έχβ την τύχη στα χέρια μου ναι θα το έπαιρνα.  Θα μπορούσαμε να το έχουμε εξασφαλίσει νωρίτερα αλλά για διάφορους λόγους – όπως ότι παίζουμε στο Champions League- δεν τα καταφέραμε.  Πρέπει να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ τον τελικό.  Πρέπει να σκεφτώ πως θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι ώστε να παίζουμε και του χρόνου στο Champions League.  Για να μας θυμούνται όμως για 500 χρόνια, θα πρέπει να κερδίσουμε και τον τελικό» δήλωσε ο Jurgen Klopp.

O Jurgen Klopp στην τελετή απονομής των βραβείων του συλλόγου
O Jurgen Klopp στην τελετή απονομής των βραβείων του συλλόγου
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com