Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δύο προυποθέσεις για να κινηθεί για Salah η Real

Οι δύο προυποθέσεις για να κινηθεί για Salah η Real

Γκολ και βραβεία δεν σταματούν φέτος για τον Salah

O Mohamed Salah δήλωσε χαρούμενος για την αρχή μιας εντυπωσιακής τωρινής φουρνιάς παικτών στη Liverpool. O Jurgen Klopp τόνισε πως είναι σίγουρος πως ο Salah θα είναι και του χρόνου στη Liverpool καθώς είναι η καλύτερη επιλογή για το μέλλον του αυτή τη στιγμή.

Ο Guillem Balague, γνωστός insider του Skysports για τα θέματα των ισπανικών ομάδων , αποκαλύπτει πως ο Αιγύπτιος πρώτος σκόρερ της φετινής Premier League ΔΕΝ είναι στην παρούσα φάση στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης αλλά μπορεί να γίνει υπό δύο προυποθέσεις.

«Προφανώς και δεν προσπαθεί η Real Madrid να αλλάξει το μυαλό ενός παίκτη αλλά τα media. Αλλά μοιάζει πως αν ο Salah οδηγήσει τη Liverpool στην κατάκτηση του Champions League και τα πάει καλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο τότε θα κάνουν κάποια βήματα για εκείνον. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι στόχος και ο Jurgen Klopp αλλά και ο ίδιος ο παίκτης κατέστησαν σαφές πως το καλύτερο για εκείνον είναι να μείνει άρα αυτό αλλάζει πολλά αυτόματα» είπε ο Balague στο Skysports ερωτηθείς για το θέμα. Βέβαια, ακόμη και αν γίνει κάποια κίνηση από τους Μαδριλένους δεν τους είπε και κανείς πως η ομάδα μας τον παραχωρεί!

Ο Salah ενδεχομένως να απασχολήσει τη Real Madrid στο τέλος
Ο Salah ενδεχομένως να απασχολήσει τη Real Madrid στο τέλος
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com