Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φοβάται τη φυγή Brewster η Liverpool

Φοβάται τη φυγή Brewster η Liverpool

Αργεί ακόμα η επιστροφή του Brewster.

Έντονη ανησυχία προκαλεί στη Liverpool το ενδιαφέρον που εκφράζουν για τον Rhian Brewster αρκετές γερμανικές ομάδες. Ο 17χρονος επιθετικός που αναρρώνει από σοβαρό τραυματισμό, έχει συμβόλαιο με τη Liverpool , το οποίο λήγει σε ένα και κάτι μήνα και στην ομάδα φοβούνται πως όπως και στην περίπτωση του Emre Can θα χάσουν ελεύθερο έναν παίκτη που δεν θέλουν να φύγει.

Ο νεαρός έχει αφήσει να εννοηθεί πως χρειάζεται άμεσα χρόνο συμμετοχής στο υψηλότερο επίπεδο για να εξελιχθεί και το όνομά του είναι γνωστό στους κύκλους των scouts  μετά και το χρυσό παππούτσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 17 ετών αλλά και την κατάκτηση του τουρνουά από την Αγγλία. Η Liverpool προσπαθεί να τον πείσει να ανανεώσει ενώ και ο Jurgen Klopp του υποσχέθηκε πως θα προπονείται με την αντρική ομάδα από την προετοιμασία το καλοκαίρι, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως μπορεί άμεσα να βρει χρόνο συμμετοχής.

Η Red Bull Leipzig έχει ήδη τσεκάρει την περίπτωση του παίκτη ενώ φαβορί για την απόκτησή του εφόσον πάντα αποχωρήσει είναι η Borussia Mönchengladbach, με τον αθλητικό διευθυντή της, Max Eberl, να ηγείται των διαπραγματεύσεων. Άγγλοι νεαροί ποδοσφαιριστές φεύγουν πλέον πριν περάσουν τα χρόνια της «χρυσής γενιάς» τους και δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου περιμένοντας τους μεγάλους της Premier League και τα φετινά παραδείγματα των Ademola Lookman και Sancho που πήγαν από τις Everton και Manchester City στις Leipzig και Borussia Dorttmund ίσως ενισχύσουν την επιθυμία του Brewster να αποχωρήσει.

O Brewster είναι ένα όνομα στις λίστες πολλών ανιχνευτών ταλέντων
O Brewster είναι ένα όνομα στις λίστες πολλών ανιχνευτών ταλέντων
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com