Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα τελευταία νέα για τους τραυματίες από τον Klopp

Τα τελευταία νέα για τους τραυματίες από τον Klopp

Για τους τραυματίες της Liverpool μίλησε ο Jürgen Klopp και έδωσε τα τελευταία νέα για τους Joe Gomez, Adam Lallana και Emre Can.

Πιο αναλυτικά: «Ο Joe θυσίασε τον εαυτό του λίγο. Δεν είχε κάνει το καλύτερο παιχνίδι, αλλά μετά ο τραυματισμός του έδειξε γιατί έγινε αυτό. Του είπα αργότερα ότι αυτό δεν ήταν έξυπνο. Ο τραυματισμός συνέβη λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι. Τώρα είναι εκτός όλη τη σεζόν το οποίο είναι άσχημο για εμάς. Δεν είναι αυτό που θέλουμε αλλά είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούμε και να αποδεχτεί. Είναι εδώ, κάνοντας αποθεραπεία και τώρα θα μετράμε τις μέρες για την επιστροφή του, χωρίς όμως να προλαβαίνει το Mundial.»

Για τους άλλους δύο είπε: «Ο Adam προπονείται κανονικά. Έχει περάσει πολύς καιρός χωρίς ποδόσφαιρο για αυτόν, αλλά ο Adam είναι ο Adam. Το καλύτερο πράγμα αυτή τη στιγμή θα ήταν να έχει λίγα λεπτά στα πόδια του αλλά μπορώ να πω πως είναι τόσο έτοιμος όσο θα μπορούσε να είναι. Για τον Emre δεν υπάρχει τίποτα καινούριο για τον τραυματισμό ή το συμβόλαιο του. Είναι σε αποθεραπεία και αν είχε συμφωνηθεί κάτι, θα το ξέρατε. Είναι όλα όπως πριν.»

Ο προπονητής της Liverpool αναφέρθηκεστους τραυματίες της ομάδος.
Ο προπονητής της Liverpool αναφέρθηκε στους τραυματίες της ομάδος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com