Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το παιχνίδι της Κυριακής με την Brighton

Ο Klopp για το παιχνίδι της Κυριακής με την Brighton

Νίκη απαιτεί την Κυριακή ο Jurgen Klopp

O Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου για τον κυριακάτικο αγώνα με την Brighton τόνισε την σημασία που έχει να βγάλει η Liverpool τον καλύτερο εαυτό της, αλλά και για το τι κάνει τόσο καλούς τους Reds.

Δήλωσε: «Πολλά πράγματα γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε 11 παίκτες και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε οτι καλύτερο, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη θέση μας στο Champions League και του χρόνου. Η Brighton είναι μια καλή ομάδα που δεν πιέζεται καθόλου. Αυτή είναι η κατάσταση και πρέπει να βγάλουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Για την τετράδα ανέφερε: «Είναι ακόμη συναρπαστικό. 3 ομάδες βάζουν τα δυνατά τους για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό και εμείς είμαστε μέρος αυτού. Η απογοήτευση δεν βγάζει νόημα, δεν είμαι απογοητευμένος. Ίσως κάποιες άλλες φορές αλλά αυτό ήταν πολύ παλιά.»

Για τους Reds είπε ο Γερμανός: «Μας κάνει τόσο καλούς ο χαρακτήρας, η νοοτροπία και η ομαδικότητα. Απολαμβάνουμε να δουλεύουμε μαζί. Δεν είναι η πιο πετυχημένη χρόνια στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά είναι αρκετά με μια επίδειξη καλού ποδοσφαίρου και αυτό είναι καλό. Αυτό αφορά τα παιδιά, πως αποδέχονται τις πληροφορίες, πως χρησιμοποιούν τα πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση.»

O Jurgen Klopp με τον προπονητή της Brighton, Chris Hughton
O Jurgen Klopp με τον προπονητή της Brighton, Chris Hughton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com