Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκέφτεται τον Arnold για το Mundial ο Southgate!

Σκέφτεται τον Arnold για το Mundial ο Southgate!

Οι Arnold,Lovren και Henderson θα ξεκουραστούν για περίπου 2 εβδομάδες ακόμα.

Ο τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Gareth Southgate, σκέφτεται να καλέσει στην αποστολή για το Mundial τους νεαρούς Trent Alexander-Arnold της Liverpool και Jadon Sancho της Borussia Dortmund. Βέβαια ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Ο 19χρονος παίκτης των Reds έχει εντυπωσιάσει με την εξέλιξη και τις εμφανίσεις του και τίθεται μια αρκετά μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του. Ο Southgate ήδη έχει χάσει από τα δεξιά τον Joe Gomez και τώρα υπάρχει διάχυτη η ανησυχία για το δεξί μπακ της Tottenham, Kieran Trippier.

Ο τελευταίος βγήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Newcastle την Τετάρτη και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία για τον Trent να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Γερμανός τεχνικό της Liverpool δήλωσε: «Είμαι φαν του Trent, για αυτό παίζει πολύ συχνά επειδή αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Έχει εξελιχθεί τον τελευταίο χρόνο. Έπρεπε να βελτιωθεί αρκετά αγωνιστικά. Δεν είμαι ο Gareth Southgate, αλλά εάν χρειάζεται κάποιον παίκτη που παίζει σαν δεξί μπακ, αλλά και σε άλλες θέσεις, τότε πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή. Εάν τον χρειάζεται, θα είναι έτοιμος.»

Σκέφτεται τον Arnold για το Mundial ο Southgate.
Σκέφτεται τον Arnold για το Mundial ο Southgate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com