Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανακοίνωση της οικογένειας του Sean Cox

Ανακοίνωση της οικογένειας του Sean Cox

H Liverpool βρίσκεται στις 5 καλύτερες ποδοσφαιρικές μάρκες παγκοσμίως.

Η Liverpool Football Club δημοσίευσε την ανακοίνωση εκ μέρους της οικογένειας του Sean Cox, που δέχθηκε μια άνανδρη επίθεση από οπαδούς της Roma.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ως οικογένεια είμαστε συγκινημένοι από την υποστήριξη που μας δίνεται από όταν ο Sean δέχθηκε την επίθεση 2 εβδομάδες πριν. Από το απίστευτο ιατρικό προσωπικό στο Walton Centre που συνεχίζει να φροντίζει τον Sean μέχρι τους πολύ αφοσιωμένους αστυνομικούς της Αστυνομίας του Merseyside που μας βοήθησαν από την στιγμή που φτάσαμε, είναι απίστευτα ανακουφιστικό να ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε καλά χέρια.»

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τους καθημερινούς ανθρώπους του Liverpool και της Ιρλανδίας που έβαλαν στην καρδιά τους τον Sean με τέτοιον τρόπο που υπογραμμίζει γιατί αυτοί οι τόποι φημίζονται για την γενναιοδωρία και την τιμιότητα τους. Κάθε μέρα, φτάνουν γράμματα και κάρτες από αυτή την χώρα, την Ιρλανδία και από αλλού. Κάθε ένας από αυτούς μας εύχεται να πάνε όλα καλά και οι προσφορές που συνοδεύονται, μας θυμίζουν πως, ακόμη και στις πιο σκοτεινές μας στιγμές, δεν θα βαδίζουμε ποτέ μόνοι.»

«Ο Sean παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση αλλά είναι μαχητής. Αυτό σε συνδυασμό με την ιατρική και ψυχική βοήθεια που εισπράττει, μας δίνει ελπίδες και δύναμη για την ημέρα που ο σύζυγος, μπαμπάς και αδερφός μας επιστρέψει στο Dunboyne, έτσι ώστε να είμαστε μαζί σαν οικογένεια για άλλη μια φορά.»

«Στο μεταξύ, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να σεβαστείτε αυτή την προσωπική στιγμή και μόλις θα έχουμε νέα, θα τα μοιραστούμε την κατάλληλη στιγμή. Μέχρι τότε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε και να προσευχηθούμε για τον Sean, γνωρίζοντας ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.» ήταν η ανακοίνωση της οικογένειας.

Η στιγμή της επίθεσης στον Sean Cox.
Η στιγμή της επίθεσης στον Sean Cox.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com