Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευμένος ο Gomez αλλά εστιάζει στην αποθεραπεία

Απογοητευμένος ο Gomez αλλά εστιάζει στην αποθεραπεία

O Joe Gomez απέναντι στη Spartak

Ο Joe Gomez έπαιξε με πόνο στο ισόπαλο 0-0 της Liverpool με τη Stoke και αυτό του στοίχισε καθώς όπως επιβεβαίωσε η Liverpool, ο νεαρός Άγγλος αμυντικός υπεβλήθη σε επέμβαση στον αστράγαλο και ξεκίνησε ήδη η περίοδος της αποθεραπείας του.

Ο παίκτης χάνει πέρα από το τελευταίο παιχνίδι της Premier League και τον τελικό του Champions League αλλά και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αγγλία και με το μήνυμά του στο λογαριασμό του στο instagram δηλώνει σκασμένος με τα όσα συνέβησαν αλλά αποφασισμένος να εστιάσει στην αποθεραπεία του ώστε να είναι έτοιμος για την προετοιμασία το καλοκαίρι.

«Απογοητευμένος με το να επιβεβαιώσω πως τελείωσε η σεζόν μου τόσο για την ομάδα μου όσο και για τη χώρα μου αφού υποβλήθηκα σε επιτυχημένη επέμβαση στον αστράγαλο.. Ήταν δύσκολες εβδομάδες καθώς προσπάθησα να κάνω τα πάντα για να μπορώ να βοηθήσω στο τερέν την ομάδα.  Θα κάνω τα πάντα για να είμαι έτοιμος και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της προετοιμασίας.  Τώρα θα υποστηρίξω την ομάδα στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη μέσα στη σεζόν. YNWA» είπε ο εξαιρετικός στο πρώτο ήμισυ της σεζόν Joe, προτού αρχίσουν κάποια μικροπροβλήματα και επέλθει και πτώση στην απόδοσή του.

Το μήνυμα του Gomez στην εφαρμογή του instagram
Το μήνυμα του Gomez στην εφαρμογή του instagram
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com