Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Έχουμε δύο τελικούς»

Robertson: «Έχουμε δύο τελικούς»

Θα βοηθήσει πολύ το φιλικό με την Torino,δήλωσε ο Andy Robertson.

Ο Andy Robertson επισημαίνει την σημασία του αγώνα της Liverpool με την Brighton εντός έδρας και την νίκη που πρέπει να φέρει η ομάδα στο Anfield.

Ο Σκωτσέζος δήλωσε: «Ουσιαστικά έχουμε δύο τελικούς τώρα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε το Κίεβο. Ξέρουμε ότι τα media και οι οπαδοί έχουν επικεντρωθεί εκεί αλλά εμείς κοιτάζουμε την Brighton. Ξέρουμε πως αν κερδίσουμε στο τελευταίο μας παιχνίδι θα είμαστε στην πρώτη τετράδα, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων των υπολοίπων ομάδων. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Το να βρισκόμαστε στην τετράδα είναι στόχος από την αρχή της σεζόν. Πρέπει να τον εκπληρώσουμε, νικώντας την Brighton μέσω της δουλειάς που κάνουμε αυτή την εβδομάδα.»

Συνέχισε: «Είχαμε μια εβδομάδα για την Brighton που δεν είχαμε για καιρό. Μόνο καλό θα μας κάνει. Θα μας άρεσε είχαμε πετύχει τον στόχο μας την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τα τελευταία μας αποτελέσματα δεν ήταν αρκετά καλά. Όμως όλα αυτά τα αφήσαμε πίσω μας και θα είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουμε την τετράδα.»

Ο Robertson μιλάει για την σημασία των 3 βαθμών στο τελευταίο παιχνίδι.
Ο Robertson μιλάει για την σημασία των 3 βαθμών στο τελευταίο παιχνίδι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com