Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Επέστρεψε στο Liverpool o Zeljko Buvac»

«Επέστρεψε στο Liverpool o Zeljko Buvac»

Για την απουσία του Buvac μίλησε ο Klopp.

Στο Liverpool επέστρεψε από τη γενέτειρά του ο Zeljko Buvac, σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του ίδιου και επικαλείται γνωστός Βόσνιος δημοσιογράφος, ο οποίος έγραψε πρώτος πως ο βοηθός του Jurgen Klopp βρισκόταν στην πατρίδα του τις τελευταίες μέρες.

Ο Haris Mrkonja, με tweet του αναφέρει πως κατάφερε να μιλήσει με τη μητέρα του επί 17 έτη συνεργάτη του Klopp και εκείνη του αποκάλυψε πως ο Buvac επέστρεψε στο Liverpool ωστόσο εκείνη δεν μπορεί εκ μέρους του να μιλήσει για το μέλλον του στη Liverpool ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα καθώς δεν γνωρίζει κάτι σχετικό. (μετά τη φημολογία που τον θέλει υποψήφιο για αντικαταστάτη του Wenger).

Στην πατρίδα του Βόσνιου θεωρούν πως η αποστασιοποίησή του από την καθημερίνοτητα της Liverpool μέχρι το τέλος της σεζόν οφείλεται σε προσωπικούς παρά σε επαγγελματικούς λόγους ενώ σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στη Γερμανία, ο ίδιος είναι ένα από τα ονόματα που παίζουν γερά για να αντικαταστήσουν τον εντός ολίγου νέο προπονητή της Bayern Munchen, Niko Kovac , στην Eintracht Frankfurt.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στον οργανισμό της Liverpool η υπόθεση Buvac
Προβληματισμό έχει προκαλέσει στον οργανισμό της Liverpool η υπόθεση Buvac

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com