Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για τραυματίες και ενδεχόμενες μετεγγραφές

Klopp για τραυματίες και ενδεχόμενες μετεγγραφές

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τους τραυματίες αλλά και την προοπτική μετεγγραφών το καλοκαίρι, εφόσον η Liverpool είναι στην τελική φάση του Champions League.

Ο τεχνικός της Liverpool δήλωσε για τους Adam Lallana, Emre Can και Joe Gomez: «Ευτυχώς δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός από το παιχνίδι με την Roma. Ο Adam έκανε την πρώτη πραγματική προπόνηση χθες στην Ρώμη και αυτό είναι καλό. Επίσης, ήρθα σε επαφή με τον Emre και μπορεί την επόμενη Δευτέρα να πάρουμε την απόφαση σχετικά με το αν θα ξεκινήσει προπόνηση με εμάς. Εάν μπορέσει, θα είναι πολύ καλά νέα για τον τελικό, ίσως όχι για το παιχνίδι με την Brighton. Τέλος ,πρέπει να περιμένουμε την τελική εκτίμηση για τον Joe αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος στο ματς με την Chelsea.»

Σχετικά με τις ενδεχόμενες μετεγγραφές είπε: «Τώρα, οι παίκτες με τους οποίους συζητάμε δεν λένε [αν δεν προκριθείτε…]. Διαγωνιζόμαστε με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ότι μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις αυτούς τους παίκτες, πρέπει να το κάνεις. Είμαστε ελκυστικοί, δίνουμε καλούς μισθούς, αλλά ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες. Είναι ξεκάθαρο πως, εάν είσαι στο Champions League, είναι πιο εύκολο να πείσεις συγκεκριμένους παίκτες.»

Ισχυρό το γόητρο του Champions League στις μετεγγραφές.
Ισχυρό το γόητρο του Champions League στις μετεγγραφές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com