Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Aquilani : «Προφανώς και είμαι με τη Roma!»

Aquilani : «Προφανώς και είμαι με τη Roma!»

Ο Alberto Aquilani ήρθε το καλοκαίρι του 2009 από τη Roma με στόχο να βοηθήσει να καλυφθεί το κενό που είχε αφησει τότε η αποχώρηση του Xabi Alonso από το Μerseyside για τη Real Madrid. Ο Ιταλός μέσος δεν έπιασε στη Liverpool και σε αυτό έπαιξαν ρόλο πολλοί παράγοντες.

Ωστόσο δεν παύει να είναι ένα από τα πρόσωπα που συνδέουν τις δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια και ερωτηθείς για την αποψινή αναμέτρηση δεν έκρυψε πως υποστηρίζει τη Roma και αναφέρθηκε στο ρόλο που μπορεί να παίξει το Olimpico.

«Προφανώς και υποστηρίζω τη Roma! Παρότι ξέρω τι ρόλο παίζει η ατμόσφαιρα του Anfield και ξέρω πόσο καλή είναι η ομάδα του Klopp, δεν περιμένα η Roma να δεχτεί πέντε γκολ.  Ευτυχώς σκόραραν δύο και υπάρχει μικρή ελπίδα.  Δύσκολο αλλά όχι απίθανο. Η Roma μπορεί να ποντάρει σε ένα παράγοντα που μπορεί να είναι καθοριστικός και αυτός είναι το Olimpico.  Aν το Anfield μπορεί να ωθήσει τη Liverpool, σας διαβεβαιώ πως το ίδιο μπορεί να κάνει και το Olimpico» ήταν τα λόγια του Ιταλού στην εφημερίδα Il Romanista.

Ο Aquilani πανηγυρίζει με τη φανέλα της Liverpool απέναντι στην Portsmouth
Ο Aquilani πανηγυρίζει με τη φανέλα της Liverpool απέναντι στην Portsmouth
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com