Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Klopp: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Δεν τον ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι είπε ο Klopp.

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο Jürgen Klopp της Liverpool απάντησε σχετικά με το pressing που ασκεί η ομάδα του, αλλά και για το παιχνίδι με την Roma, κάνοντας και μια μικρή αναφορά στην Barcelona.

Ο Γερμανός είπε για το pressing: «Δεν είναι η φιλοσοφία ή η στρατηγική μου. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Αν χάσεις την μπάλα, λογικό είναι να προσπαθήσεις να την ξανακερδίσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Αλλά υπάρχουν διαφορετικά πράγματα που χρειάζονται στο παιχνίδι και πρώτα από όλα να είσαι έτοιμος. Όπως ήταν η Roma με την Barcelona. Όλοι μας λένε ότι είναι αρκετά δύσκολο να επανέλθει η ιταλική ομάδα από το 5-2. Όμως κανείς δεν είπε στην Barcelona τι θα γινόταν, ούτε το φανταζόταν.»

Συνέχισε λέγοντας: «Πρώτη φορά έρχομαι στο Olimpico, θα δούμε πώς θα πάει. Αν κερδίσει η Roma από 3-0 και πάνω, τότε συγχαρητήρια, θα πάει στον τελικό και έτσι είναι το άθλημα άλλωστε. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από εκείνη που περίμενα πριν το παιχνίδι, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά δεν είναι τέλεια. Ότι κι αν πω όμως, έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να παίξουμε, κάτι που μου αρέσει πολύ.»

Θέλει τους παίκτες του έτοιμους ο Klopp.
Θέλει τους παίκτες του έτοιμους ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com