Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Διάδοχος του Wenger o Buvac»

«Διάδοχος του Wenger o Buvac»

Ο Ζeljko Buvac είναι από χθες το πρωί το πιο καυτό όνομα στο ρεπορτάζ της Liverpool.  Οι φήμες που βγήκαν το βράδυ της Κυριακής ακολουθήθηκαν από ανακοίνωση της Liverpool πως το δεξί χέρι του Klopp παραμένει στην ομάδα αλλά απαλλάσσεται των υποχρεώσεών του μέχρι το τέλος της σεζόν για «προσωπικούς λόγους».

Η γενικότητα στην απάντηση των «Κόκκινων» αλλά και η στιγμή του συμβάντος γέννησε μεγάλη απορία, δημιούργησε πολλά σενάρια αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν πράγματα , τα οποία δεν θα βγουν στη φόρα.

Σήμερα, δημοσίευμα της βοσνιακής εφημερίδας Pravda BL, η οποία επικαλείται αποκλειστική πληροφόρηση αλλά και ήταν εκείνη που αποκάλυψε πως ο Klopp θα αναλάμβανε μαζί με τον Buvac τη Liverpool μία μέρα πριν απολυθεί επίσημα ο Brendan Rodgers, αναφέρει πως ο ο επί 17 έτη βοηθός του Klopp αναμένεται να αναλάβει το τιμόνι της Arsenal ως διάδοχος του αποχωρούντος σε λίγες εβδομάδες Arsene Wenger και λέγεται μάλιστα πως ο ίδιος είναι στη Βοσνία και φορτίζει τις μπαταρίες του ενόψει των νέων του καθηκόντων.

Από την άλλη μεριά, ο Βόσνιος δημοσιογράφος, Haris Mrkonja, ισχυρίζεται με tweet του πως ο συμπατριώτης του περνά χρόνο στη Βοσνία και σύμφωνα με κάποιες πηγές αυτό σχετίζεται με ασθένεια του πατέρα του. Βλέπετε πως η πληροφόρηση είναι συγκρουόμενη και τα σενάρια που μπορούν να γίνουν πολλά. Αναμένουμε σε λίγη ώρα επίσημη τοποθέτηση από τον Jurgen Klopp σστη συνέντευξη τύπου και συμβουλή μας είναι να μη γίνονται πολύ βιαστικές κρίσεις.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στον οργανισμό της Liverpool η υπόθεση Buvac
Προβληματισμό έχει προκαλέσει στον οργανισμό της Liverpool η υπόθεση Buvac
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com