Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και δεύτερο βραβείο για παίκτη της χρονιάς ο Salah!

Και δεύτερο βραβείο για παίκτη της χρονιάς ο Salah!

Δεν αφήνει βραβείο για βραβείο ο Mo Salah τη φετινή σεζόν! Ο φανταστικός Αιγύπτιος κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της σεζόν από τις ψήφους των παικτών αλλά από ότι φάνηκε δεν θα ήταν το μόνο που θα κέρδιζε.

Ο αρχισκόρερ της Liverpool τη φετινή σεζόν πήρε τις περισσότερες ψήφους από τους συντάκτες ποδοσφαίρου που ψήφισαν όπως κάθε χρόνο για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν.  Περισσότεροι από 400 συντάκτες της ένωσης αθλητικών συντακτών ποδοσφαίρου πήραν μέρος στην ψηφοφορία και ο παίκτης των «Κόκκινων» ξεπέρασε κατά 20 ψήφους τον Kevin De Bruyne.

Ήταν η καλύτερη ανταμοιβή προσωπική αναγνώριση της φετινής του σεζόν τα δύο αυτά βραβεία ενώ ο Salah θέλει ένα γκολ στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος για να θέσει νέο ρεκόρ γκολ σε μία σεζόν με 38 παιχνίδια ξεπερνώντας τους Shearer, Ronaldo και Suarez.  Επίσης προστέθηκε στη λίστα των Ian Callaghan, Kevin Keegan, Emlyn Hughes, Kenny Dalglish (2 φορές), Terry McDermott, Ian Rush, John Barnes (2 φορές), Steve Nicol, Steven Gerrard and Luis Suarez που κέρδισαν αυτό το βραβείο εκπροσωπώντας τη Liverpool.

Γκολ και βραβεία δεν σταματούν φέτος για τον Salah
Γκολ και βραβεία δεν σταματούν φέτος για τον Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com