Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για Klavan, Moreno, Gomez και Chamberlain

Klopp για Klavan, Moreno, Gomez και Chamberlain

Δεν τον ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι είπε ο Klopp.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τους Ragnar Klavan, Alberto Moreno, Joe Gomez και Alex Oxlade-Chamberlain.

Για την προοπτική προέκτασης του συμβολαίου του Εσθονού είπε: «Φυσικά και υπάρχει. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, καλός χειριστής της μπάλας, έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Εγώ θα παρέτεινα το συμβόλαιο του, αλλά πάντα υπάρχουν οι δύο πλευρές. Όμως, η ζωή δεν είναι εύκολη. Συμπεριφερόμαστε στα αγόρια με όλο τον σεβασμό που τους αρμόζει, αλλά στο τέλος αυτό που θέλει ένας παίκτης είναι να βρίσκεται στην ενδεκάδα.»

Συνέχισε ο Γερμανός: «Ο Moreno είναι το καλύτερο παράδειγμα για αυτό. Έπαιζε μια καταπληκτική σεζόν για μένα μέχρι που τραυματίστηκε τον Δεκέμβριο. Έμεινα έκπληκτος όταν έλεγαν οι περισσότεροι: «Γιατί είναι ακόμη μέσα;». Μετά έκανε αυτή τη σεζόν και ήρθε ο τραυματισμός του. Τώρα ο Alberto δεν έχει καθόλου ρυθμό δυστυχώς αλλά χρειαζόμαστε τα αγόρια. Πρέπει να βοηθήσουν, ειδικά αν παίξουν το Σαββατοκύριακο.»

Ο τεχνικός της Liverpool συμπλήρωσε: «Ο Gomez επίσης έκανε μία φανταστική σεζόν με μικροτραυματισμούς, με εξαίρεση τον τελευταίο που είναι και πιο σοβαρός. Δεν είναι ωραίο, αλλά παραμένει σημαντικός παίκτης για μας. Επιπλέον, το τελευταίο παιχνίδι με τον τραυματισμό του Chamberlain, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του ότι κερδίζεις έναν παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο και μετά έρχεται ένας τέτοιος τραυματισμός…»

Καταλήγει λέγοντας: «Είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος και απολαμβάνω τη δουλειά μου κάποιες στιγμές. Το να είσαι πραγματικά ευτυχής χωρίς να σκέφτεσαι κάτι άλλο είναι εφικτό μόνο για τους ανθρώπους που δεν ασχολούνται άμεσα με την δουλειά.»

O Klopp μίλησε για τους Klavan, Moreno, Gomez και Chamberlain.
O Klopp μίλησε για τους Klavan, Moreno, Gomez και Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com