Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σενάρια για ενδιαφέρον για Boateng και Chiesa

Σενάρια για ενδιαφέρον για Boateng και Chiesa

Το όνομα του Jerome Boateng αλλά και του Ιταλού επιθετικού Federico Chiesa ήταν τα δύο τελευταία που συνδέθηκαν από τον ευρωπαικό τύπο με την ομάδα μας.

Ο Boateng αποτελεί σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία είναι επισφαλούς εγκυρότητας κατά γενική ομολογία, στόχο του Jurgen Klopp για το κέντρο της άμυνας των «Κόκκινων» ενώ από την άλλη ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Γερμανός τεχνικός έχει στο μπλοκάκι του και τον 20χρονο επιθετικό της Fiorentina.

O Chiesa έχει σκοράρει 6 γκολ φέτος στη Serie A και παρότι είναι η παρθενική του σεζόν σε τέτοιο επίπεδο, οι Viola τον κοστολογούν κάπου στα 45.000.000 λίρες, πόσο σίγουρα εξωπραγματικό για τη συγκεκριμένη περίπτωση και ποσό που δύσκολα θα δαπανηθεί για παίκτη ακόμη πολύ άγουρο για το κορυφαίο επίπεδο.

Αναφορικά με την υπόθεση στόπερ, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ένας νέος κεντρικός αμυντικός νεαρός σε ηλικία για να συμπληρώσει τις υπάρχουσες λύσεις αλλά μετά την επένδυση Van Dijk, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα γινόταν επένδυση σε ακόμη ένα βαρύ όνομα με τον Klopp να πιστεύει πολύ τον Dejan Lovren ως παρτενέρ του Ολλανδού.

Ο Federico Chiesa με τα χρώματα της Fiorentina
Ο Federico Chiesa με τα χρώματα της Fiorentina
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com