Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > VVD : «Εφιάλτης να έχει αντιπάλους Salah, Firmino, Mane»

VVD : «Εφιάλτης να έχει αντιπάλους Salah, Firmino, Mane»

Οι 3 κύριοι που βλέπετε έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στα 99 γκολ της Liverpool έως τώρα

Η τριπλέτα των Mohamed Salah, Roberto Firmino και Sadio Mane έχει πετύχει φέτος 89 γκολ για τη Liverpool σε όλες τις διοργανώσεις και σίγουρα αποτελεί την πλέον φονική τριπλέτα στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν.

Μπορεί τα μισά σχεδόν γκολ από αυτά να ανήκουν στον Mo Salah ωστόσο οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι αυτών των τριών είναι που τους καθιστούν εφιάλτη για κάθε αντίπαλη άμυνα όπως ισχυρίζεται ο συμπαίκτης τους, Virgil Van Dijk.

«Είναι τόσο αποτελεσματικοί. Είναι τόσο ζωντανοί μπροστά από το αντίπαλο τέρμα.  Δεν είναι εγωιστές, μοιράζονται πράγματα μεταξύ τους και δουλεύουν ο ένας για τον άλλο.  Είναι φαινόμενο η δουλειά που κάνουν.  Κάνουν και σπουδαία δουλειά αμυντικά.  Προφανώς είναι απίστευτα τα γκολ αλλά δουλεύουν πολύ και αμυντικά και μας βοηθά πολύ αυτό.  Είναι εφιάλτης να παίζεις απέναντί τους.  Αν είσαι αμυντικός που του αρέσει να παίζει με τη μπάλα, ξέρεις πως δεν θα σε πιέσουν μία-δύο αλλά σε όλο το παιχνίδι.  Δεν θέλεις απλά να παίξεις απέναντί του» δήλωσε ο Ολλανδός σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Telegraph και τον κατανοούμε διότι εκείνος τους αντιμετωπίζει κάθε μέρα στην προπόνηση και πιστέψτε μας.. Δεν τον ζηλεύουμε καθόλου!

Salah και Mane έκαναν σμπαράλια την ιταλική άμυνατης Roma και σκόραραν για τη Liverpool
Salah και Mane έκαναν σμπαράλια την ιταλική άμυνατης Roma και σκόραραν για τη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com