Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Στηρίζουμε τον Gerrard σε κάθε του απόφαση»

Klopp: «Στηρίζουμε τον Gerrard σε κάθε του απόφαση»

Στηρίζει τον Gerrard ο Klopp.

O Jürgen Klopp επιμένει πως εάν ο Steven Gerrard θέλει να πάει στους Rangers, τότε θα έχει την πλήρη υποστήριξη της Liverpool. Ο προπονητής της U18 του συλλόγου έχει απορρίψει κι άλλες προτάσεις, πριν πάρει την τωρινή του θέση.

Ο Klopp ανέφερε: «Δεν ανησυχώ. Εάν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα έχει την πλήρη υποστήριξη μας γιατί ο Steven ήταν, είναι και θα είναι θρύλος της Liverpool. Τόσο απλό. Δεν υπάρχει κάποια απόφαση, αν και δεν γνωρίζω την κατάσταση τώρα. Φαντάζομαι ότι κι άλλοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον Gerrard, λόγω της τεράστιας εμπειρίας του ως παίκτης και τώρα ως προπονητής. Θα το σκεφτόμουν κι εγώ εάν είχα έναν σύλλογο. Μια μέρα θα γίνει, είτε εδώ είτε αλλού, αλλά είναι δική του η απόφαση και είναι αρκετά μεγάλος για να την πάρει μόνος του.»

Ο τεχνικός της Liverpool έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην αρχηγό της ομάδας: «Η συνεργασία μας και οι σχέσεις μας είναι έξοχες. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, θα ήθελα πολύ να δουλέψουμε και ως συμπαίκτες, αλλά ήταν λίγο αργά για αυτό. Ήταν καλός στην πρώτη μας κουβέντα και από τότε έχουμε χτίσει κάτι όμορφο. Ήθελε να μάθει και έμαθε, ήθελε να πετύχει στη δουλειά και πέτυχε. Ως προπονητής της Liverpool στο νεανικό, έχεις αρκετά καλούς παίκτες γύρω σου. Δεν χρειάζεται να τους πεις τα πάντα για το ποδόσφαιρο. Εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο. Όποτε είναι έτοιμος, είναι έτοιμος.»

Συμπλήρωσε: «Είχε μια πολύ καλή περίοδο στην αρχή της σεζόν και μετά εμείς στέλναμε παίκτες ως δανεικούς, που μας οδήγησε στο να έρθουν άλλοι παίκτες στην ομάδα μας. Δεν είναι ότι πιο όμορφο το να είσαι προπονητής των νέων, φαντάζομαι ότι δεν θα του λείψει. Αλλά εάν θέλει κάτι διαφορετικό, τότε θα ήμουν απολύτως χαρούμενος για αυτόν και θα τον στήριζα. Όμως, θα τον βοηθούσαμε να λύσει τις απορίες του, εάν δεν είναι προπονητής της Everton ή της Manchester United!»

Για μια όμορφη συνεργασία με τον Gerrard έκανε λόγο σήμερα ο Klopp.
Για μια όμορφη συνεργασία με τον Gerrard έκανε λόγο σήμερα ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com