Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για Mane και Chamberlain

Klopp για Mane και Chamberlain

Δεν τον ενδιαφέρουν οι αντίπαλοι είπε ο Klopp.

Ο Jurgen Klopp έδωσε τα τελευταία νέα για τους τραυματίες της Liverpool από το παιχνίδι με την Roma, ένας εκ των οποίων χθες επισκέφθηκε το Spire Hospital, χωρίς να έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Φυσικά αυτός δεν είναι άλλος από τον Sadio Mane, για τον οποίο ο Γερμανός είπε, αρχικά αστειευόμενος: «Απλά ήθελε να επισκεφτεί έναν φίλο του! Φυσικά και υπάρχει κάτι. Θα δούμε. Αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Υπάρχει μία πιθανότητα να είναι αύριο μαζί μας. Είναι νωρίς να ξέρουμε αν θα χρησιμοποιηθεί ή όχι. Σε αυτές τις στιγμές πρέπει να εκμεταλλευτείς κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο, να μιλήσεις με τον παίκτη, με τον γιατρό, με τους φυσιοθεραπευτές και να πάρεις μια απόφαση. Εγώ θα αποφασίσω.»

Για τον Alex Oxlade-Chamberlain δήλωσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο υπέροχος παίκτης και άνθρωπος, πρόθυμος να βοηθήσει την ομάδα ανά πάσα στιγμή, έπρεπε να πάθει κάτι τέτοιο. Είναι απλά κρίμα. Δεν είναι δίκαιο αλλά έτσι είναι η ζωή κάποιες φορές. Λένε ότι, όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, εσύ πρέπει να φτιάξεις λεμονάδα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Αυτό κάνει ο Alex τώρα. Είναι ένας θετικός άνθρωπος και θα επιστρέψει. Του έχω ήδη πει ότι θα τον περιμένουμε σαν μία καλή σύζυγο όταν ο άντρας της βρίσκεται στην φυλακή.»

Για τους Mane και Chamberlain μίλησε ο Klopp.
Για τους Mane και Chamberlain μίλησε ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com