Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της Roma»

Robertson: «Να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της Roma»

Ο Andy Robertson πιστεύει ότι οι φίλαθλοι της Roma θα δημιουργήσουν μια πολύ δυνατή ατμόσφαιρα και συμπληρώνει πως η Liverpool έχει την ικανότητα να σκοράρει στο Olimpico.

Ο Σκωτσέζος αμυντικός είπε: «Δεν έχω ξαναπαίξει στην Ιταλία, αλλά ξέρω ότι θα είναι έντονη η ατμόσφαιρα. Είδαμε τις σκηνές μετά το παιχνίδι με την Barcelona, όπου οι οπαδοί της Roma είχαν βγει στους δρόμους. Είχαν έρθει 4-1 στον πρώτο αγώνα και όλοι έλεγαν πως η Barcelona θα περάσει σίγουρα στην επόμενη φάση. Αλλά έκαναν μια απίστευτη εμφάνιση εντός έδρας και έβαλαν 3 γκολ σε μια από τις καλύτερες -αν όχι στην καλύτερη- ομάδες της Ευρώπης.»

Συνεχίζει: «Το να σκοράρεις 4 γκολ στην Barcelona σε δύο αγώνες είναι φανταστικό, αλλά επίσης ξέρουμε τι κάναμε στον δικό μας αγώνα. Γίναμε καλύτεροι κερδίζοντας την Manchester City δύο φορές, οπότε πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα συμπεριφερθούν σωστά η μία στην άλλη. Εύχομαι να δείξουμε τις δυνάμεις μας και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους.»

Κατέληξε αναφέροντας την πολύ καλή επιθετική απόδοση της Liverpool: «Έχουμε σκοράρει πολλά γκολ εκτός έδρας στην Ευρώπη φέτος. Προφανώς έχουμε φέρει ισοπαλία στην Sevilla , αλλά σκοράραμε 3 γκολ εκεί. Βάλαμε άλλα πέντε στην Porto και 7 στο Maribor, οπότε μας δίνουν αυτοπεποίθηση αυτά τα αποτελέσματα.»

ια τους οπαδούς της Roma έκανε λόγο ο Robertson.
Για τους οπαδούς της Roma έκανε λόγο ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com