Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Αξίζει υποψηφιότητα για το Ballon d’Or ο Salah»

Lovren: «Αξίζει υποψηφιότητα για το Ballon d’Or ο Salah»

Ο Dejan Lovren μίλησε για τον Mohamed Salah, την εξαιρετική χρονιά που κάνει, αλλά και για την πιθανότητα να ανακηρυχθεί Παίκτης της Χρονιάς, καθώς επίσης και για το παιχνίδι της Τρίτης με την Roma.

Δήλωσε για τον Αιγύπτιο: «43 γκολ; Απίστευτο! Δεν ξέρω αν θα τον πιέσει αυτό που θα πω αλλά πιστεύω πως πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις καλύτερους του κόσμου στο τέλος της χρονιάς. Αξίζει να είναι υποψήφιος για το Ballon d’Or. Όταν οι άνθρωποι μιλούν για τον Lionel Messi και τον Christiano Ronaldo, πρέπει να κάνουν λόγο και για τον Salah. Αξίζει πολλά μπράβο αλλά πιστεύω πως αξίζει ακόμη περισσότερα, για να είμαι ειλικρινής.»

Συνεχίζει ο Κροάτης λέγοντας: «Γίνεται σούπερσταρ. Αυτό που κάνει φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι. Τον βοηθάμε, τον βοηθάει ο Jürgen Klopp και ο τρόπος του παιχνιδιού μας τον βοηθάει αρκετά. Δεν έπαιζε αυτό το στυλ όταν βρισκόταν στη Basel, την Chelsea και την Roma. Είχαν διαφορετικό τρόπο αλλά ο δικός μας του ταιριάζει περισσότερο. Ελπίζω να μην τραυματιστεί.»

Για τον επαναληπτικό με την Roma είπε: «Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να σκοράρουμε και στο Olimpico. Στο Anfield είχαμε πολλές ευκαιρίες, ήταν πολύ ανοιχτοί. Είναι ομάδα που της αρέσει να παίζει και αυτό είναι καλό για μας, γιατί τώρα χρειάζεται να σκοράρουν. Θα υπάρξει απίστευτη ατμόσφαιρα αλλά παίξαμε σε κάτι παρόμοιο με την Manchester City, οπότε ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Αν σκοράρουμε αρκετά νωρίς, τότε θα είναι διαφορετικά. Πιστεύω ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Γιατί είχαμε πολύ χώρο στον πρώτο αγώνα και δεν πίστευα ότι θα το έκανα με αυτούς τους τρεις μπροστά.»

Κατέληξε με τα εξής: «Αισθάνεσαι πολύ δυνατός σε αυτή την ομάδα όταν κοιτάς γύρω σου και βλέπεις τους συμπαίκτες σου δίπλα σου. Έχουμε μεγάλα ονόματα, δεν έχουμε πολλούς «σούπερσταρ», αλλά δεν έχει σημασία το όνομα. Μετράει η εμφάνιση στο γήπεδο. Βλέπεις ότι το σύστημα δουλεύει. Σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι αισθανόμαστε πιο άνετοι και σίγουροι. Απλά πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Με τη Roma, τα τελευταία 15′ ήμασταν κουρασμένοι, επομένως, πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα το παιχνίδι.»

O Dejan Lovren πιστεύει ότι ο Salah αξίζει υποψηφιότητα στο Ballon d'Or.
O Dejan Lovren πιστεύει ότι ο Salah αξίζει υποψηφιότητα στο Ballon d’Or.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com