Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον Chamberlain!

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον Chamberlain!

Δυστυχώς, ο τραυματισμός του Alex Oxlade-Chamberlain είναι αρκετά σοβαρός, με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα δεν γίνεται αναφορά στο αν θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο τραυματισμός του προήλθε από ένα κόψιμο με τάκλιν που πήγε να πραγματοποιήσει στον χθεσινό αγώνα με την Roma. Σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν τραυματισμό στους συνδέσμους του γονάτου. Αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμος μέχρι την επόμενη σεζόν και περιορίζει τις επιλογές του Jürgen Klopp στο κέντρο.

Η επίσημη δήλωση της Liverpool FC ήταν η εξής: «Η Liverpool FC επιβεβαιώνει ότι ο Alex Oxlade-Chamberlain χάνει το υπόλοιπο της σεζόν 2017-2018 και στον σύλλογο αλλά και στην εθνική ομάδα, λόγω του τραυματισμού στους συνδέσμους του γονάτου που αποκόμισε στο παιχνίδι με την AS Roma το βράδυ της Τρίτης. Το μέγεθος του τραυματισμού του δεν θα επιτρέψει στον Oxlade-Chamberlain να συνεχίσει με την Liverpool και κατ’επέκταση να συμμετέχει με την εθνική Αγγλίας στο Mundial της Ρωσίας.»

«Ο 24χρονος εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου στο Melwood την Τετάρτη το πρωί και δεν έχει οριστεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επιστρέψει. Ωστόσο, θα ξεκινήσει τώρα ένα πρόγραμμα αποκατάστασης, για να μπορέσει να αποκτήσει την πλήρη φυσική του κατάσταση ξανά όσο πιο σύντομα γίνεται, επιστρέφοντας στη δράση την επόμενη σεζόν.» ήταν η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Άσχημα τα νέα για τον Chamberlain.
Άσχημα τα νέα για τον Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com