Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arnold: «Δεν έχω ξαναπαίξει με τέτοια μπροστινή τριάδα!»

Arnold: «Δεν έχω ξαναπαίξει με τέτοια μπροστινή τριάδα!»

Οι Arnold,Lovren και Henderson θα ξεκουραστούν για περίπου 2 εβδομάδες ακόμα.

Μετά από μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση του Trent Alexander-Arnold, ο νεαρός έκανε λόγο για την τριάδα «φωτιά» της φετινής Liverpool αλλά και για το χθεσινό παιχνίδι με την Roma.

Δήλωσε στο Liverpoolfc.com: «Δεν έχω ξαναπαίξει με τέτοια μπροστινή τριάδα στο παρελθόν και δεν είμαι σίγουρος αν έχουν παίξει και οι υπόλοιποι. Όλοι μπαίνουμε στο γήπεδο με την πεποίθηση ότι ένας από αυτούς μπορεί να σκοράρει, αν όχι όλοι τους. Αν κοιτάξετε τα νούμερα της φετινής σεζόν, είναι απίστευτα και μπράβο τους για τη σκληρή δουλειά τους. Όλοι στην ομάδα έχουμε αυτοπεποίθηση. Επίσης παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, ειδικά στο Champions League. Όταν βάζουμε το πρώτο γκολ, είναι δύσκολο να σταματήσουμε μετά. Αυτό πηγαίνει σε όλη την ομάδα.»

Ο 19χρονος αμυντικός είπε για το τελευταίο 10λεπτο της Liverpool: «Τα 5 γκολ ήταν καλά, αλλά στο τέλος απογοητετήκαμε. Δεχθήκαμε 2 τέρματα και τους δώσαμε μια μικρή ελπίδα. Έπρεπε να ήμασταν πιο αδίστακτοι και να τελειώσουμε το παιχνίδι με τα 5 γκολ. Αλλά δεν γίνεται να απογοητευόμαστε, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στον επαναληπτικό αγώνα.»

Στο τέλος, το δεξί μπακ της Liverpool κατέληξε λέγοντας: «Η Roma δεν έχει δεχθεί γκολ στο Olimpico οπότε προφανώς και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Αλλά θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε, προκειμένου να καταφέρουμε να πάμε στο Κίεβο.»

Εκθείασε την μπροστινή τριάδα ο Arnold.
Εκθείασε την μπροστινή τριάδα ο Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com