Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Τους δώσαμε ελπίδες»

Wijnaldum: «Τους δώσαμε ελπίδες»

O Wijnaldum αποκάλυψε την τακτική του Klopp και της ομάδας του στο παιχνίδι με την Roma.

Ο -πολύ καλός χθες- Georginio Wijnaldum έκανε αποτίμηση της βραδιάς, θεωρώντας πως τα δύο γκολ δίνουν ελπίδες στη Roma, αλλά πως όλοι αισθάνονται χαρούμενοι από το αποτέλεσμα. Επιπλέον, μίλησε για τον Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο μέσος είπε σχετικά: «Ξέρουμε πως μπορούμε να σκοράρουμε αλλά πρέπει να το κάνουμε και στην Ρώμη και να μην δεχτούμε κάποιο, γιατί αυτό θα τους δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι τα δύο αυτά γκολ τους έδωσαν ελπίδες, επειδή έκαναν την ανατροπή με την Barcelona, πετυχαίνοντας 3 τέρματα. Ξέρουμε τι συνέβη και πρέπει να προσέχουμε μη συμβεί και σε εμάς. Όμως είναι δύσκολο να εξηγήσεις τι συνέβη στο τέλος. Απλά γίνεται σε ένα παιχνίδι.»

Συμπλήρωσε ο Ολλανδός: «Ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Τα τελευταία 10′ βέβαια δεν ήταν τόσο καλά, αλλά πιστεύω πως όλοι είναι χαρούμενοι με το 5-2. Ξέρουμε άπαντες πως υπάρχουν ακόμη 90′ και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να είμαστε ευτυχείς με τα 5 γκολ. Νιώθουμε όπως νιώθαμε και στο 3-0 επί της Manchester City. Παρά τα δύσκολα 15-20 πρώτα λεπτά, πιστεύω ότι μετά κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι μέχρι τα τελευταία 10 λεπτά.»

Για τον Chamberlain δήλωσε: «Του μίλησα στα αποδυτήρια, αλλά όπως είπε και ο Jürgen Klopp «είναι δύσκολα». Περιμένουμε να δούμε πόσο άσχημα είναι. Ελπίζω να μην είναι πολύ.»

Ο Gini Wijnaldum μίλησε για την χθεσινή εμφάνιση της Liverpool
Ο Gini Wijnaldum μίλησε για την χθεσινή εμφάνιση της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com