Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Ισχυρό φαβορί στο Anfield η Liverpool

Liverbet : Ισχυρό φαβορί στο Anfield η Liverpool

H Liverpool καλείται να κάμψει σήμερα την αντίσταση της Roma και να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης στις 26 Μαίου αξιοποιώντας για μία ακόμη φορά στο έπακρο την έδρα της.

Έξι νοκ άουτ παιχνίδια έχει δώσει μέχρι τώρα ο Jurgen Klopp στον πάγκο της ομάδας και έχει κερδίσει τα 5 ενώ δεν κέρδισε μόνο στο 0-0 φέτος με την Porto. Πλην αυτού, στα 5/6 η ομάδα του δεν δέχτηκα καν γκολ εκτός έδρας. Φέτος, στην Ευρώπη εντός έδρας δέχτηκε γκολ μόνο από τη Sevilla τον περασμένο Σεπτέμβριο. Από την άλλη, μην ξεχνάμε πως και διαθέτει και την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης.

Από την άλλη μεριά, μένει να δούμε πόσο πιστός θα μείνει στις ιδέες του ο Di Franscesco. Θεωρώ δύσκολο να κατέβει αποκλειστικά για το 0-0 καθώς ξέρει πως δύσκολα θα τα καταφέρει έχοντας παθητικό ρόλο στο παιχνίδι οπότε περιμένω τους Ιταλούς να κυνηγήσουν ως ξέρουν το γκολ χωρίς όμως κάποιο υπερβολικό ρίσκο. Αν η Liverpool σπάσει το πρέσσινγκ τους, έχω την εντύπωση πως ξέρει πολύ καλά να χτυπήσει στους κενούς χώρους.

Θα πάω με τη δυναμική μιας έδρας φτιαγμένης για τέτοια παιχνίδια αλλά και μιας ομάδας πραγματικά διψασμένης για διάκριση για να σπάσει η παράδοση που θέλει τη Liverpool να μην κερδίζει τον πρώτο ημιτελικό στις τελευταίες επτά απόπειρές της σε ευρωπαική διοργάνωση. Το παιχνίδι, δεν αποκλείεται να έχει και γκολ.

Πρόταση : Liverpool – Roma : 1 & Over 2.5, 2.02 (Stoiximan)

O Salah ψάχνει γκολ σήμερα για τη Liverpool απέναντι στην πρώην ομάδα του
O Salah ψάχνει γκολ σήμερα για τη Liverpool απέναντι στην πρώην ομάδα του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com