Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Πλέον, φοβούνται τη Liverpool»

Gerrard: «Πλέον, φοβούνται τη Liverpool»

O Gerrard ξέρει ότι απαιτείται σπουδαία εμφάνιση για να προκριθεί σήμερα η Liverpool

Ο Steven Gerrard μίλησε για τον σημερινό αγώνα της Liverpool με τη Roma για το Champions League, όπου ο πρώτος αγώνας θα γίνει πάλι στο Anfield.

Ο πρώην αγαπητός αρχηγός των «Reds» θεωρεί πως η ομάδα πρέπει να κάνει κάτι αντίστοιχο, όπως στον αγώνα με τη Manchester City: «Νομίζω πως η Liverpool θα βγει στο γήπεδο με υψηλό ρυθμό και θα προσπαθήσει με τον γρήγορο αυτό ρυθμό, να αποσυντονίσει την Roma. Πιστεύω ότι το στυλ της τελευταίας και, γενικότερα του ιταλικού, παιχνιδιού είναι πιο τακτικό και διαφορετικού ρυθμού, ενώ οι «Reds» έχουν ταχύτητα, κίνηση, παιχνίδι πίεσης, στηριζόμενοι από τους οπαδούς. Το ερώτημα είναι αν μπορεί η Roma να το διαχειριστεί, αν έχει παίκτες να το κάνουν.»

Συνεχίζει: «Έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, όπως και τα πρωταθλήματα τους, αλλά πιστεύω πως τελικά όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Θες και λίγη τύχη στους 2 αγώνες. Νομίζω πως το μεγάλο παιχνίδι είναι το πρώτο, όπου η Liverpool μπαίνει μπροστά και αυτό είναι καλό, ενώ η Roma θα περιμένει το δεύτερο.»

Εν κατακλείδι, είπε τα εξής: «Θεωρώ ότι και οι τέσσερις ομάδες αξίζουν να βρίσκονται εκεί και δεν υπάρχει κάποια που να ξεχωρίζει. Ρεαλιστικά, όλες έχουν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουν τον τίτλο και πιστεύω πως η Liverpool αρχίζει να φοβίζει τους υπόλοιπους τώρα. Είναι αυτή η ομάδα που καμιά από τις υπόλοιπες δεν ήθελε να αντιμετωπίσει.»

O Gerrard θεωρεί πως η Liverpool φοβίζει τους αντιπάλους της πλέον.
O Gerrard θεωρεί πως η Liverpool φοβίζει τους αντιπάλους της πλέον.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com