Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Totti: «Υποδειγματικό παράδειγμα συλλόγου η Liverpool»

Totti: «Υποδειγματικό παράδειγμα συλλόγου η Liverpool»

Στο μυαλό του -κάποτε- «Capitano» της Roma, Francesco Totti, ήρθαν μνήμες από τα παιχνίδια που έχει πραγματοποιήσει η αγαπημένη του ομάδα με αντίπαλο τη Liverpool. Η αλήθεια είναι πως οι «Ρωμαίοι» δεν έχουν την καλύτερη παράδοση με τους «Reds».

Για τις στιγμές του στο Anfield είπε ο Ιταλός: «Όταν ακούω το όνομα της Liverpool, σκέφτομαι τα εξής: σεβασμός, μεγάλος σύλλογος, μεγάλη ομάδα, υπέροχοι οπαδοί, ένα παράδειγμα υποδειγματικό. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, έχω καλές αναμνήσεις εκεί. Η ατμόσφαιρα, το συναίσθημα, το πάθος των οπαδών, όλα ήταν εντυπωσιακά. Αποφεύγω να σκέφτομαι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 1984 γιατί είναι μια κακή ανάμνηση. Θα μπορούσαμε επομένως να είχαμε αποφύγει αυτή την κλήρωση. Αλλά έπρεπε να επιλεχθεί μια από τις 3 καλύτερες ομάδες που είχαν απομείνει και ήρθε η Liverpool.»

Φυσικά αναφέρθηκε και στον Mohamed Salah: «Φέτος έχω δει αρκετά παιχνίδια των Reds, ειδικά λόγω του Mo που παίζει εκεί. Μετά την κλήρωση και αφού είδα τα παιχνίδια των δύο ομάδων στο Champions League, κατάλαβα ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Όμως, αυτό που με εντυπωσιάζει κάπως είναι ο Salah και πολύ καλή του απόδοση στην πρώτη του σεζόν στη Liverpool.»

Βέβαια, απέδωσε την τόσο καλή του πορεία και στον Jürgen Klopp, λέγοντας: «Από την άλλη πλευρά, σκεπτόμενος την ποιότητα της ομάδας και του προπονητή που έχουν τον Klopp, δεν με εκπλήσσει που είναι τόσο καλός. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου και όλοι μαζί δίνουν την δυνατότητα στον Mo να εκφραστεί στο γήπεδο.»

Salah και Totti στην Roma.
Salah και Totti στην Roma.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com