Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας αλλά θα ξέρω πως θα είναι τέλειοι»

Klopp : «Χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας αλλά θα ξέρω πως θα είναι τέλειοι»

Ο Jurgen Klopp μπορεί να μην έχει ζήσει πάρα πολλά ευρωπαικά παιχνίδια με τη Liverpool ωστόσο σίγουρα έχει ζήσει σπουδαίες ατμόσφαιρες στο Anfield. Τέτοιες συνηθίζουν να φτιάχνουν οι φίλοι της ομάδας σε σπουδαία ευρωπαικά παιχνίδια.

Ο Γερμανός ασφαλώς ρωτήθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ποιος πιστεύει πως θα είναι αύριο ο ρόλος τους και απάντησε καταλλήλως :

« Δεν χρειάζεται να τους πω τι θέλω να δω διότι το ξέρουν ήδη. Δημιουργούν μία από τις πιο μοναδικές ατμόσφαιρες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν μπορούν να δημιουργήσουν καλύτερη ατμόσφαιρα από ότι με τη Manchester City, αλλά αν μπορούν ας το δοκιμάσουμε.  Το καλό με τη Liverpool είναι πως ξέρω ότι θα είναι τέλειοι και αυτές είναι ιδιαίτερες στιγμές» είπε ο προπονητής των Reds προτού μιλήσει με πολύ καλά λόγια για την ομάδα του Eusebio Di Francesco :

«Βλέπω πολύ ιταλικό ποδόσφαιρο. Ξέρω τον Edin Dzeko από τη Γερμανία και δεν με εκπλήσσει η Roma. Η ποιότητά τους είναι τεράστια. Έκαναν 7-8 αλλαγές στο προηγούμενο παιχνίδι και αυτό είναι καλό για εκείνους.  Έχουν πλήρη ομάδα διαθέσιμη και είναι όλοι καλοί. Έχουν πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά και όλοι μοιάζουν σε πολύ καλή κατάσταση.  Και για εκείνους όπως και για εμάς αυτά είναι σπουδαία παιχνίδια» συμπλήρωσε.

Βέβαιος για την ατμόσφαιρα του Anfield δηλώνει ο Jurgen Klopp
Βέβαιος για την ατμόσφαιρα του Anfield δηλώνει ο Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com