Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βλέπει ομοιότητες με το 2005 ο Luis Garcia

Βλέπει ομοιότητες με το 2005 ο Luis Garcia

Ο Luis Garcia ξέρει καλά τι σημαίνει αουτσάιντερ και υπέρβαση. Το έζησε όσο τίποτε άλλο το 2005 με την κατάκτηση του Champions League, το οποίο ήταν το πέμπτο στην ιστορία της Liverpool.

O Ισπανός πρώην μεσοεπιθετικός της ομάδας μας, βλέπει ομοιότητες, 13 χρόνια, της ομάδας τότε του Rafa Benitez με την τωρινή ομάδα του Jurgen Klopp με κοινό παρονομαστή το ότι ούτε τότε κάποιος περίμενε τη Liverpool να πάει όλο το δρόμο.

«Ναι βλέπω ομοιότητες.  Όπως το 2005, δεν νομίζω πως ο κόσμος περίμενε τη Liverpool να είναι εδώ.  Πέρυσι πάλεψαν πολύ σκληρά για να βγουν στη διοργάνωση και τώρα είναι στα ημιτελικά οπότε σίγουρα έχουν εκπλήξει πολύ κόσμο.  Έχουν δείξει το ομαδικό πνεύμα και την ποιότητα που έχουν  και με τον Salah και τους υπόλοιπους έχουν καλλιεργήσει πίστη στους οπαδούς τους. Έχοντας αποκλείσει τη Manchester City σίγουρα δεν φοβούνται κανέναν και είναι έτοιμοι για την πρόκληση» είπε ο Ισπανός, ο οποίος ανυπομονεί για την πρώτη αναμέτρηση :

«Δεν μπορώ να περιμένω! Δεν υπάρχει τίποτα σαν μία σπουδαία ευρωπαική βραδιά στο Anfield. Ανυπομονώ για το παιχνίδι!» συπλήρωσε ο Garcia.

Έως και το τρόπαιο μπορεί να φθάσει η Liverpool σύμφωνα με τον Luis Garcia
Έως και το τρόπαιο μπορεί να φθάσει η Liverpool σύμφωνα με τον Luis Garcia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com