Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum : «Μας βοήθησε η ανατροπή με τη Sevilla»

Wijnaldum : «Μας βοήθησε η ανατροπή με τη Sevilla»

Ο Georginio Wijnaldum ήταν βασικός στις 21 Νοεμβρίου όταν η Liverpool έχασε μέσα από τα χέρια της ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα τριών γκολ μέσα στο Sanchez Pizjuan απέναντι στη Sevilla. Τελικό αποτέλεσμα 3-3 εκείνη τη βραδιά.

Έκτοτε, μεγάλη αμφιβολία για το ποιες ήταν οι δυνατότητες των Reds στη διοργάνωση. Ωστόσο, να που η ομάδα του Klopp αγωνίζεται αύριο στα ημιτελικά της διοργάνωσης και ο Ολλανδός μέσος θεωρεί πως η αντίδραση της ομάδας σε εκείνο το βράδυ ήταν θετική και τους βοήθησε να μάθουν῎

«Νομίζω αντιδράσαμε θετικά και πολύ καλά.  Ασφαλώς ήταν κρίμα που δεν κερδίσαμε ενώ ήμασταν μπροστά με 3-0 αλλά ήταν μία υπενθύμιση πως στο Champions League ακόμη και στο 3-0 τίποτα δεν έχει τελειώσει.  Κάθε ομάδα έχει ικανότητα και μπορεί να επιστρέψει  οπότε θεωρώ πως στο τέλος ήταν καλό που συνέβη.  Μας βοήθησε να περάσουμε τη Manchester City» είπε ο Gini, ο οποίος περιμένει να δει αν θα είναι στους τρεις του κέντρου για την πρώτη αναμέτρηση με τη Roma αφού αγωνίστηκε και το Σάββατο απέναντι στη West Bromich Albion.

O Wijnaldum μίλησε για την μελλοντική επιρροή που είχε στην ομάδα η κατάρρευση απέναντι στη Sevilla
O Wijnaldum μίλησε για την μελλοντική επιρροή που είχε στην ομάδα η κατάρρευση απέναντι στη Sevilla
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com