Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαφωνία Salah και Αιγυπτιακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

Διαφωνία Salah και Αιγυπτιακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

Salah όπως λέμε CR7 για τον Phil Thompson

Ο winger της Liverpool, Mohamed Salah, και η Αιγυπτιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαφωνούν σχετικά με τα δικαιώματα των εικόνων του παίκτη ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Ο δικηγόρος και ατζέντης του Αιγύπτιου, Ramy Abbas, υπενθυμίζει πως η φωτογραφία του 25χρονου που απεικονίζεται έξω από το επίσημο αεροσκάφος της εθνικής ομάδας, παρέχεται από τον επίσημο χορηγό «WE». Όμως, ο Salah έχει δική του συμφωνία με την ανταγωνιστική εταιρεία «Vodafone».

Ο Abbas έγραψε στο Twitter: «Έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την Αιγυπτιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση δικαιωμάτων εικόνας θα αντιμετωπίζεται σοβαρά. Όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι.» και ο Salah απάντησε: «Συμφωνώ πλήρως με αυτό.»

Ένας πρώην Αιγύπτιος striker, o Mido, πιστεύει το εξής: «Το πρόβλημα μεταξύ του Salah και εταιρεία χορήγησης πρέπει να αντιμετωπιστεί με ιδιαίτερα έξυπνες κινήσεις και να ακολουθηθεί σχολαστικά το γράμμα του νόμου. Η χρονική στιγμή που προέκυψε αυτό είναι δύσκολη. Πώς εγγυάστε ότι, εάν η εταιρεία κρατήσει τον Salah, δεν θα πάνε να ζητήσουν και οι άλλοι παίκτες τον ίδιο διακανονισμό; Τέτοιου είδους προβλήματα μπορούν να καταστρέψουν οποιαδήποτε ομάδα».

Συνεχίζει λέγοντας: «Αυτό που ξέρω είναι ότι ο νόμος επιτρέπει στην εθνική ένωση ποδοσφαίρου να χρησιμοποιήσει την εικόνα των παικτών συλλογικά σε μια ομαδική φωτογραφία που περιλαμβάνει τουλάχιστον 4 παίκτες για λόγους διαφήμισης. Γιατί όταν η χώρα σου περνάει στην επόμενη φάση του Mundial, βοηθά στην αύξηση της αξίας του παίκτη παγκοσμίως. Θα μπορούσα να είμαι λάθος αλλά κάτι ξέρω σχετικά με τα δικαιώματα των παικτών με τις εθνικές τους ομάδες.»

Η Αιγυπτιακή FA ,πάντως, επιμένει στο ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την εικόνα του Salah και αρνείται να υποχωρήσει.

Προβλήματα με την Αιγυπτιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ο Salah.
Προβλήματα με την Αιγυπτιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ο Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com