Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κατηγορίες Klopp για διαιτησία και… γρασίδι!

Κατηγορίες Klopp για διαιτησία και… γρασίδι!

O Klopp μίλησε για τα επεισόδια έξω από το Anfield.

Καθόλου ευχαριστημένος από τον χειρισμό της αναμέτρησης από τον διαιτητή Stuart Attwell αλλά και από τον… αγωνιστικό χώρο του Hawthorns εμφανίστηκε ο Jurgen Klopp! O Γερμανός τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, επέρριψε τις ευθύνες της ισοπαλίας στους δύο αυτούς παράγοντες.

«Η μπουνιά του Hegazi στον Ings; Ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα. Αλλά το βλέπετε, το βλέπω, δεν είναι σημαντικό. Αυτό που έχει σημασία είναι τι λενε οι κύριοι με την σφυρίχτρα και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό. Αλλά αν έχεις αυτές τις καταστάσεις είναι διαφορετικά όλα. Νομίζω ότι αν είσαι η καλύτερη ομάδα πρέπει να κερδίσεις. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δεν κερδίσαμε. Στο δεύτερο γκολ δεν υπήρξε φάουλ. Υπήρξαν πολλά φάουλ για την Brom, αλλά αυτό δεν ήταν ένα. Αλλά τους έδωσε την καλύτερη κατάσταση για αυτό που μπορούν να κάνουν και σκόραραν. Άρα πρέπει να το δεχτούμε» είπε για τον διαιτητή ο Jurgen Klopp.

Μίλησε για το παιχνίδι με την United ο Γερμανός coach.

«Ξέρω επίσης πως σκέφτεται ο κόσμος όταν λέω αυτό που θα πω, αλλά το γρασίδι γινόταν όλο και πιο ξηρό και αυτό δεν βοηθάει την ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο» είπεο Klopp. «Μπορεί να το δει κανείς στην δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του Ings, στο πρώτο ημίχρονο. Κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Τους αφήσαμε να διαλέξουν αν θα ποτίσουν το γρασίδι ή όχι. Δεν είναι μόνο για το ποδόσφαιρο αυτό, αλλά βοηθάει και στο να τύχουν τραυματισμοί. Είναι δύσκολο αυτό. Δεν θα είχα πει τίποτα αν είχαμε κερδίσει βέβαια! Δεν παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά ήταν σίγουρα αρκετό για να πάρουμε την νίκη. Θέλαμε και λίγη τύχη, δεν την είχαμε αλλά γι’αυτό ήρθε και ισοπαλία. Την παίρνουμε και συνεχίζουμε» κατέληξε ο Γερμανός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com